Меси би рекорда на яйцето

  • 20 декември 2022 12:39

  • 3156
  • 2
Меси би рекорда на яйцето
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Oсвен на футболния терен, Лионел Меси постави рекорд и в социалните мрежи. За ден и половина поста, който той сподели в Инстаграм след спечелването на световната титла в Катар, се превърнa в най-харесвания изобщо в интернет пространството.

Малко след като изведе Аржентина до трета титла в историята, капитанът на „гаучосите“ качи няколко снимки с трофея от празненствата на тима след постигнатия грандиозен успех.

Постът му вече е харесван от над 57 милиона човека по целия свят, което го нарежда на първо място преди прословутото яйце, което бе постнато с мисията да постави световен рекорд по „лайкове“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

То в момента има 56,008 милиона харесвания, но ги събира от 2019 година насам.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egg Gang (@world_record_egg)

Присъствието на Меси в социалните мрежи също достигна два важни етапа след забележителната победа. В понеделник той стана едва вторият човек на планетата с над 400 милиона последователи в Инстаграм, присъединявайки се към дългогодишния си съперник Кристиано Роналдо, който има 518 милиона последователи.

Мбапе заряза трансджендъра и се влюби в бившата на свой колега

Меси добави пет милиона последователи в неделя и 20 милиона през последните 30 дни, според Social Blade, платформа за анализ на социални медии. Най-големият му месец на добавяне на нови последователи беше 20 милиона през август 2021 г., когато той се присъедини към Пари Сен Жермен след 18 сезона в Барселона, пише "Телеграф".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3156 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.12.21 | 01:04

2
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 1500 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2022.12.20 | 13:24

1
Меси би и рекорда за най-много дузпи на световно ама никой не пише за това.

Добави коментар

Водещи новини