Бившата на Благо Джизъса стана жертва на домашно насилие

  • 11 ноември 2022 14:22

  • 33634
  • 7
Бившата на Благо Джизъса стана жертва на домашно насилие
© Instagram

Бившата съпруга на Благой Георгиев - Есмер стана жертва на домашно насилие. Заради това рускинята напусна партньора си в последните четири години - Макс Давидов, пише "България днес".

Освен физически бившият боксьор издевателствал над нея и психически. Омерова намери сили да говори за тежката си връзка едва сега - месеци след раздялата им, в социалните мрежи.

"Последната връзка травмира не само мен, но и сина ми...", споделя Есмер. "Дълго време не съм казвала на никого за това. Синът ми е на 6 години и познава само него като баща, откакто е на 2 години, и истински го обича!!!"

Според Омерова всички обещания и гръмки думи от Макс са били само празни думи.

"Обвиниха ме във всички грехове на този свят, но просто си тръгнах, защото за 4,5 години нищо не се е променило и ми писна да се обвинявам, да вървя с чувство на страх, тревожност и неизказаност", откровена е танцьорката. "Никой не ми благодари за нищо... и НИТО ЕДНО ГЛАСНО обещание не спази. След 4,5 години в крайна сметка ми остана разбитото сърце на сина ми, счупената ми ръка, обиди, клюки за мен зад гърба ми, нерви, сълзи. Говореше за мен с напълно непознати, клюкарстваше с момичета завистници за злото в очите ми (през всичките години имах най-милите и светли ангелски очи на света). Изрече лъжи за мен пред брат ми, въпреки че самият той получи от мен всичко. Многократно се опитваше да подкопае авторитета на брат ми в очите ми поради завист, защото брат ми се реализира във всички области на живота. В резултат на това се върнах в семейството си както обикновено, при ИСТИНСКИТЕ СИ МЪЖЕ."

Есмер започна връзката си с Давидов след драматичния развод с Благой Георгиев и беше с него повече от четири години. Бившият национал и танцьорката окончателно се разделиха през 2018 година. Оттогава Благо не е виждал сина си Елай. Това призна и Омерова в личен чат с последователите си.

Един от тях я попита: "Благой търси ли детенцето си?". Последва категоричен отговор.

Бивша на Джизъса показа милионера, от когото чака бебе

"Не и Слава Богу! Оставете го вече този баща на много деца в покой. Може би е бил възпрепятстван за демографията на нашата планета. Какво ще ви даде това на вас? Всеки ден получавам по 10-15 въпроса за него. Честно казано, благодаря на Всевишния, че ми даде най-важното чудо на този свят - сина ми. За това аз му прощавам абсолютно всичко! В мен няма лоши чувства към него", написа Есмер.

"България Днес" направи опит да открие Георгиев за коментар, но не успя да се свърже с него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Novini.bg
33634 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
kirilenko

2022.11.12 | 21:30

4
това е снимка на анджелина джоли

2022.12.05 | 18:08

7
Колкото си приличат, толкова и се различават двете.
ХО ХО ХО

2022.11.13 | 10:39

5
к.ур в гъзенко, що се излагаш?
не ми се жали

2022.11.13 | 17:53

6
Ами женят се за мутри или за ритнитопковци заради парите им а после се жалят, че ги пердашат. Ми толково им е "е"нтелекта и на тях като и на партньорите им.
Мастия

2022.11.12 | 16:20

3
Сърбеца
генерал

2022.11.12 | 13:07

2
както казват рашистите - ББПЕ!
ne

2022.11.11 | 16:33

1
нещо не е слушала госпожата. няма дим без огън

Добави коментар

Водещи новини