Михаела от "Игри на волята" призна всичко за Джаферович

  • 06 ноември 2022 08:49

  • 26532
  • 3
Михаела от "Игри на волята" призна всичко за Джаферович
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

След последния лайф изненадващо от "Игри на волята" си тръгна Михаела, която мнозина сочеха не само за сигурен финалист, но дори и за победител в тазгодишното четвърто издание на риалити формата.

Чаровната брюнетка, която е луда фенка на екстремните преживявания, направи много силна игра и накара всички на Арената да я уважават заради отдадеността в битките и в отношенията извън тях. Това, което споделя тя часове след отпадането си, със сигурност ще провокира редица коментари оттук нататък.

Емоционална раздяла между Фейгин и Мани на Арената на “Игри на волята"

"Искам да си запазя хубавите спомени, а другите да оставя зад гърба си. Не се сърдя на никой в игрите, макар че някои момичета се обърнаха срещу мен. Искаше ми се женската коалиция да продължи докрай, но все пак така са решили другите", сподели Мишето пред Гала в "На кафе".

Приятелят на красавицата се оказал най-изненадан от всички, когато я видял, защото бил повече от сигурен, че именно тя ще е големия победител в шоуто. А за всички, които си мислят, че напрежението между Михаела и Жени Джаферович в шоуто, ще се пренесе и извън него, Михаела отвръща, че двете са в нормални отношения и напрежението е останало в миналото.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
26532 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.06 | 11:45

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Svetoslav ivanov

2022.11.06 | 11:11

2
Тъпо нагласено изключително прости редактори
Sarbeca Z

2022.11.06 | 10:52

1
Кой ги гледа тези халваджански простотии изобщо

Добави коментар

Водещи новини