Три българки запалиха сърцето на звезда от „Дързост и красота“

  • 26 октомври 2022 10:56

  • 2519
  • 1
Три българки запалиха сърцето на звезда от „Дързост и красота“
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Три българки буквално изправиха на крака холивудската звезда Клейтън Норкрос, познат ни като Торн Форестър в култовата телевизионна сага „Дързост и красота“.

Участниците в последното издание на "Звездите в нас" се представиха феноменално, но правилата диктуват, че напред в надпреварата продължават само два от пет тима. Отбор "Кристина Агилера" повече от заслужено триумфира на сцената на музикалното предаване, спечелвайки сърцата на публиката и разбира се на журито, чийто специален член тази седмица беше именно Клейтин Норкокс.

Изпълнението им на парчето "Fighter" на няколко пъти остави актьора буквално с отворена уста.

Рон Мос от "Дързост и красота" идва за първия си концерт в България

Трите изпълнителни запалиха невиждано кълбо от енергия на сцената, което помете всички по пътя си и накара цялото жури да танцува в екстаз. "Направо ме поразихте, не мога да повярвам!", обяви развълнуван Клейтън Норкрос.

Отбор "Кристина Агилера" даде една от най-сериозните заявки за спечелване на шоуто, което следващата седмица преминава в следващата си фаза - а именно започва състезанието между всички финалисти от началото на "Звездите в нас". И голямата изненада - четиримата звездни съдии ще имат право да върнат в състезанието два отпаднали отбора.

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.26 | 13:41

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини