Футболист завъртя главата на Ева Лонгория

  • 04 юли 2012 14:14

  • 3667
  • 2
Футболист завъртя главата на Ева Лонгория
©

След развода си с Тони Паркър и неуспешната връзка с Едуардо Крус, Ева Лонгория отново е в влюбена.

Този път тя е решила да бъде още по-потайна и да запази все още несигурните си отношения с новия партньор. Отчаяната съпруга е била засечена дегизирана на среща с куотърбека на "New York Jets" Марк Санчес, съобщава iNews.bg.

Сп. "In Touch" съобщава, че Ева е носела руса перука при вечерята си със звездата от Националната футболна лига на САЩ в ресторант в Ню Йорк. "Явно опипват почвата", коментира източник пред списанието.

След развода си с баскетболиста Тони Паркър в началото на 2011 г., Лонгория имаше връзка с 11-години по-малкия от нея испански певец Едуардо Крус, брат на Пенелопе Крус. Двамата се разделиха миналия месец.

Въпреки любовните неудачи, Лонгория се описва като "безнадеждна романтичка" и не веднъж е казвала, че се разтапя от мъже с добро чувство за хумор.

Марк Санчес пък последно можеше да бъде видян в прегръдките на риалити звездата Ким Кардашиан, която сега излиза с Кание Уест, и с модела Кейт Ъптън от "Sports Illustrated".

Последвайте канала на

3667 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
lil

2012.07.16 | 23:44

2
не виждам нищо лошо в това Ева да търси щастието си,но тези папараци определено не и оставят въздух да диша,щом се е стигнало до там да се дегизира
Бивш балък

2012.07.15 | 16:18

1
o.business трябваше да напише така: "ПОВИШЕТЕ ПРИХОДИТЕ "МИ" С НАД 600-900 $ НА МЕСЕЦ! - ЕТО ТУК- http://.........- ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СТАВА ВСИЧКО - ОТ САМАТА РЕГИСТРАЦИЯ ДО КАК ДА СИ ВЗЕМА "АЗ" ПЕЧАЛБАТА. ЗА ДА ИЗКАРАМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАМ СОБСТВЕН САЙТ, БЛОГ ИЛИ ФОРУМ, ИЛИ ПЪК ДА ПРИТЕЖАВАМ ПОЗНАНИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ. НАЧИНЪТ, КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ Е ЛЕСЕН И ОТНЕМА САМО НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН. - Балъци колкото искаш!!!

Добави коментар

Водещи новини