БГ звезди, които припаднаха след нелепи обстоятелства

  • 15 септември 2022 20:45

  • 7093
  • 4
БГ звезди, които припаднаха след нелепи обстоятелства
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Всяка професия крие рискове, но когато говорим за фолк изпълнителите у нас, става въпрос за сериозен труд особено когато те са мега звезди. Неспане, денонощни ангажименти, пътувания от град на град и какво ли още не са само част от изпитанията с които се сблъскват. Че умората си казва думата, доказаха няколко случая, които подложиха редица певци на сериозен риск, пише каналът Vbox7.

Емилия

Първа в списъка е Емилия, която още докато беше с Коко Динев не спираше да ходи по участия почти постоянно. В телевизионно интервю шофьорът ѝ тогава призна, че след участие тя е припаднала от изтощение на седалката до него и той не е знаел какво да направи. Шофьорът я е закарал в най-близката болница, като веднага позвънил на тогава още настоящата ѝ половинка Коко Динев.

Галена

ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и също уплаши феновете си, като съвсем наскоро в края на август, певицата отмени изявата си в нощен клуб в Бургас. Оказало се, че тя е припаднала заради инжекции с инсулин, които си поставя, за да влезе във форма. Новата мания за този вид отслабване е завладяла много звезди, но както лекарите предупреждават, е изключително опасна за здравето. В комбинация с изтощаващите участия на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и – припадъкът бил налице.

Голям провал за Галена и Преслава

Азис

Азис не остана по-назад със здравословно неразположение. Съвсем наскоро той сподели в профила си в "Ютюб", че тази професия определено не е за неговата възраст вече и от седмица е на системи и грижа още не може да се възстанови от преумората. Някой твърдяха, че звездата пак е легнала под ножа за разкрасителни процедури, но други отдадоха колапса на преумора, която му е дошла доста в повече.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
7093 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Българка

2022.09.16 | 08:54

4
Призовавам ги, да престанат да се боцкат с инсулин за да отслабнат, а да ходят на фитнес и да спазват диети, защото ние диабетиците не можем от тях да се снабди с животоспасяващия инсулин! Това е геноцид срещу нас! Долни кифли!
Рапона

2022.09.16 | 06:18

3
Дърти наркомани от етноса
.

2022.09.15 | 21:41

1
Това не са звезди, а циганки.

2022.09.15 | 21:56

2
особено последната.

Добави коментар

Водещи новини