Азис за Ни Ло: Знам колко жестоки може да са хората

  • 17 юли 2022 16:35

  • 13487
  • 0
Азис за Ни Ло: Знам колко жестоки може да са хората
© Булфото (архив)

"Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През е токсично мразена". Това споделя дългогодишният й приятел Азис в новата книга, която плеймейтката издаде за живота си, предаде hotnews.bg

Азис цитира част от свое послание в книгата на Ни Ло. Той определя половинката на футболиста Николай Михайлов като "социален феномен".

 

"Николета е социален феномен, нямам обяснение защо е толкова харесвана и толкова силно токсично мразена. Според мен абсолютно всички я харесват чисто визуално. Трябва да си ненормален да не оценяваш тази красота. Знам колко жестоки може да са хората, когато някой е недостъпен за тях и какви неща могат да говорят", казва Азис. Краля на поп фолка дори сравнява Лозанова с героинята на Моника Белучи във филма "Малена".

Николета Лозанова разкри най-кошмарния момент в живота си

Друга звезда от родния хайлайф черната Златка пък споделя, че с колежката й я свързва "истинска емоция". От откровенията става ясно също, че двете силиконки от първия миг са се усетили като "сродни души"

Последвайте канала на

Novini.bg
13487 0

Свързани новини

Водещи новини