Джизъса разкрил дали Поли е бременна

  • 04 юли 2022 17:57

  • 12568
  • 4
Джизъса разкрил дали Поли е бременна
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

"Не съм бил толкова влюбен", каза Джизъса за своята актуална булка. Той разкри и голямата тайна на Полина - бременна ли е.

„Отварям нова страница в живота си с Поли. Досега беше ергенски живот, но вече ставам семеен мъж. Любовта ни порази от пръв поглед. В продължение на години сме се разминавали, но по-важното е, че сега се открихме. Много се обичаме и се надявам, че винаги ще е така!“ Това заяви пред „Уикенд“ щастливият младоженец Благой Георгиев.

Джизъса набор с тъщата

Тези дни двойката ще прецени къде ще отиде на меден месец, като все още не е решила дали да отдъхва на Халкидики или по-далечна дестинация. Единственият проблем за по-екзотичните пътувания е страхът на брюнетката от летене, като Благо й е обещал да й помогне да го преодолее, защото той самият обожава да пътува със самолет и иска заедно да могат да пътешестват по света. Двамата с Полина Спасова се запознали едва преди няколко месеца, но връзката им се разви мълниеносно. „Никога не съм бил толкова влюбен”, призна на церемонията младоженеца.

Сватбата им бе преди седмица, като Ненчо Балабанов откри церемонията със силна реч, диджей Теди Джорджо се грижеше за музикалното озвучаване, а Тони Стораро и Бони веселиха гостите. Тони се раздаде максимално и дори се наложи да се преоблече цели 3 пъти, защото не пестеше глас и емоции. „Пял съм на над 200 сватби, но никога не съм виждал толкова влюбена двойка. От километри ви личи как се гледате и обичате истински“ – заяви певецът, който весели гостите в продължение на час и половина.

Разкрития: Какво свързва Благой Георгиев и кумата му

Двойката коментира и слуховете, че ще стават родители. „Това не е вярно, поне не в този момент. Поли не е бременна. Искаме да имаме деца, като всяко семейство, но все още не е бременна – то си личи, че няма корем. Но много скоро това може да се промени“ – признава Благо.

Теодора Павлова
12568 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.07.05 | 14:32

4
нито го знам кой е, нито с какво се занимава... може би така е по добре.
Доктор

2022.07.05 | 10:43

3
този се изявява като доста добър оплодител и то по естествен начин.Както е тръгнал ще нарои към 20 чавета.
Блиц

2022.07.04 | 20:44

2
Дж

2022.07.04 | 18:36

1
ДАНО ТЪЩАТА ДА НЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ ПРЕДИ НЕЯ.

Добави коментар

Водещи новини