Приятели на Денди: Вече се работи само по версията за убийство

  • 30 март 2022 10:32

  • 5908
  • 2
Приятели на Денди: Вече се работи само по версията за убийство
© Булфото, архив

Вече не си работи по друга версия освен тази, че става дума за убийство. Първоначално беше опит за убийство на Денди, сега вече убийство. Ние сме притеснени и не искаме никого да изложим на риск. Това споделиха пред „България Днес“ приятели на трагично загиналия Любомир Милчев - Денди, които не пожелаха да застанат с имената си, разказвайки фактите.

"Сега чакаме само да се произнесат следователите, но двама от съдебните лекари са на мнение, че Денди е бит умишлено с цел да го умъртвят. Не е имало никакво спъване от негова страна и падане. Просто са го пребили като куче, милият",  споделят близките до писателя.

Племенницата на Денди: Разграбват вещите му, няма с какво да го погребем!

В момента се очаква да започне аутопсия на тялото на починалия Денди, която да открие точната причина за смъртта му. Тя със сигурност е следствие именно от ударите, които са му нанесени, най-вече по главата, смятат приятелите на Милчев. И не желаят да споделят подробности от разпитите, в които са участвали, но са категорични, че първоначално при тях е ставало дума за няколко версии, които една по една отпадали.

Поради разширено действие на полицията още няма как да се разбере кога и как къде ще бъде погребан Любомир Милчев - Денди и къде ще опелото.

Novini.bg
5908 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
К

2022.03.30 | 22:23

2
Бог да го прости! Жалко, беше много начетен човек.
За умрелия или добро или нищо...

2022.03.30 | 15:40

1
Бог да го прости.

Добави коментар

Водещи новини