Милко Калайджиев: Преслава ме издига на пиедестал

  • 14 юни 2012 21:40

  • 3630
  • 3
Милко Калайджиев: Преслава ме издига на пиедестал
©

Най-чаровният мустак на България Милко Калайджиев не можел да повярва, че хората у нас са зли и завистливи.

Въпреки всички трудности, полагане на пръти в колелото на щастието от завистници и злодеи, певецът все още смята, че българите сме весели и усмихнати хора, в по-голямата си степен благодарни към тези, които са ни помогнали.

Живо доказателство за това били всички певици, които Калайджиев е открил през дългогодишната си кариера и им е помогнал на свой ред да станат известни звезди. Нито една от тях не го забравила, всичките му били признателни и не пропускали повод да му звъннат поне по телефона, за му честитят я рожден ден, я имен ден и прочие.

Както е известно, турбомайсторът на чалга римите е откривателят на доста голям брой от най-актуалните в момента певици. Сред тях са Преслава и Галена, Димана, Анелия, Мира. Нито една от тях не го е забравила, а Преслава дори го издигала на пиедестал.

"Я си спомнете какво каза Преслава, когато я обвиниха, че се е самозабравила от славата и успеха? Тя излезе гордо напред и заяви, че в нейното портмоне има снимка на мене, а не на майка, татко, брат или сестра. Тя никога няма да забрави откъде е тръгнала" – възхищава се Милко на верността на тъмнокосата певица, пише skandalno.net.

Калайджиев обяснява собствения си успех с факта, че е новатор и винаги се стреми да извади някой нов фокус от задния си джоб. Той споделя, че не се оставя на течението, след като направи някоя нова песен, а работи дълго и упорито, за да я популяризира.

Последвайте канала на

3630 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
бла бла

2013.05.06 | 02:42

2
И тоя пак новатор бил на какво?За друсане на газаци и цицоци не ти тряба много ум бахти наглия селски бек
Anthoni

2013.05.06 | 02:43

3
А ти лично какво си изноваторствал,освен да словоблудстваш,както и ръкоблудстваш на същите певици.И като накрая не ти стане с някоя,...божееее,колко нищета има на тоя свят.
maloumnik

2013.05.06 | 02:42

1
zavist li dolaviam tapako

Добави коментар

Водещи новини