Астроложка лекува Диляна Попова от депресията след раздялата ѝ с Асен Блатечки

  • 23 февруари 2022 19:59

  • 14304
  • 0
Астроложка лекува Диляна Попова от депресията след раздялата ѝ с Асен Блатечки
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град се консултира с личен астролог за решенията си в личен и професионален план, написа HotArena.

Дамата, която е ученичка на Оксана Хорват, вдовицата на известния астролог Иван Станчев. Моделката не предприема абсолютно нищо без нея. Попова стига до астроложката след лична равносметка.

Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град започва да възприема трудностите в живота си като неин личен избор. Сред големите предизвикателства, които изпита, но се опита да прикрие, бе гръмката раздяла с актьора Асен Блатечки. Дълги години двамата ту се събираха, ту се караха. Последната им, уж окончателна раздяла, настъпи, след като лъсна двойна изневяра - от една страна лъснаха сексчатове на звездата от "Бензин", а от друга - Диляна беше уловена в компанията на рестораньора Лъчезар Захариев.

Новият на Диляна Попова бизнесмен?


Наскоро пък Асен се появи с непозната млада жена на премирата на втората част на "Южен вятър", като беше прегърнал спътницата си през кръста. Въпреки любовния трус, Попова се опита да излезе с вдигната глава от ситуацията. Част от нейното прикритие бяха умерени хвалби за Блатечки, с когото снимаха заедно филма 'Останалото е пепел" преди да се разделят. В момента с Асен се срещат и разговарят само заради сина им Борил. Той е плод на бурната им любов, стартирала по време на снимките на "Стъклен дом". По онова време Асен беше обвързан с Катерина Георгиева, от която има дъщеря.


Едва когато Диляна забременя, Блатечки изостави жена си, а Попова обяви, че двамата са двойка.    

Последвайте канала на

Novini.bg
14304 0

Свързани новини

Водещи новини