Иван и Ирина в стрес от папараци

  • 14 юни 2012 07:34

  • 4849
  • 2
Иван и Ирина в стрес от папараци
© Булфото

Иван Христов и любовницата му Ирина Сарачинова са в ужасна истерия с идването на лятото. Двамата не смеят да подадат носовете си навън, защото се страхуват, че ще бъдат следени от папараци, пише в. "Всеки ден".

"В истинска истерия са и непрекъснато се оглеждат. Ирина дори децата не извежда на разходка", казват хора от екипа на Станция Нова.

Иван и Ирина били принудени да си стоят предимно вкъщи и за да водят социален живот, канят приятели в дома си. Сарачинова се изявявала като добра домакиня и готвела всяка вечер отбрани вкусотии. Водещият обаче никак не бил доволен от заседналия начин на живот. Той е известен с навиците си да вилнее по клубовете и се чувствал затворен, водейки скучен семеен живот с Ирина, пише още всекидневникът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4849 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мунджо

2012.06.22 | 22:47

2
Ванка, Васа Ганчева помниш ли я? И защо цялото общество млъкна тогава само за седмица!? Жената си заработваше на преклонни години от нищо и никакви хонорари. Трудно ми е да разбера защо гледате продукциите на този пропаднал продуцент и му правите рейтинг и пари!? Оставате Нова ТВ да фалират с чалгаджийската "Станция Нова" - нека да не храним повече "троловете"!!!
ганди

2012.06.15 | 22:25

1
Да се успокоят-никой не го интересува

Добави коментар

Водещи новини