Камелия попиля Криско

  • 11 февруари 2022 11:55

  • 22800
  • 3
Камелия попиля Криско
© Instagram

Фолк фурията КамелияКамелияКамелия Владимирова Вескова, по-известна само като Камелия, отново развърза език и посече жестоко несправедливостта в шоубизнеса и по-конкретно в нейния жанр попфолка. Този път под прицел е взела КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор, който от известно време се мъчи да пробие в лекия жанр, пише HotNews.bg.

Изпълнителката на хита "Защо повярвах" разкости мераците на КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор да е един от тях и издаде грозния начин, по който се мъчи да влезе в редиците на чалгата. "Едно време нещата бяха по-истински и всеки уважаваше творчеството на другия. Сега някоя нова певица с две песни, взима моите големи хитове, на Деси Слава, на Преслава записва ги в студио и тръгва по участия. Но не ги пее на живо. Тотално изкривяване", коментира КамелияКамелияКамелия Владимирова Вескова, по-известна само като Камелия, порочната практика да се записват чужди песни и да се пеят върху плейбек по участия.

Камелия: Никога не съм прекрачвала границата да стоя пошло и вулгарно

"През годините се опитвах да говоря и все бях крива на някого. Аз не обиждам конкретно някои човек, защото това е една порочна система, която става норма. Както КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор пуска "Луда по тебе" с моя глас и отгоре подскача и е вече попфолк певец. Моето уважение към КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор и цялото му творчество, даже съм му фен на песните, които правеше преди. Но да ми пусне "Луда по тебе", да си сложи един хонорар от четири цифрена сума , да подскача нагоре-надолу и да е попфолк изпълнител ми дойде малко в повече. Има ли някаква граница на уважение към колегите", изля болката си КамелияКамелияКамелия Владимирова Вескова, по-известна само като Камелия, в предаването на Алпер Чочев в youtube. 

Какво още сподели певицата можете да видите ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
22800 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.02.12 | 14:22

1
Ei durta mastia kradeca vika drujte kradeca. Ti se edno ne si krala pesni i ne si trupala evtima populqrnost.

2022.02.13 | 16:07

3
Да бе братле ама тая е жена та дрънка и и отива а лекето Криско какво е рапър ли пидирасче ли рапър ли травестит въобразяваш се на жена поп фолк певица ли?
ох котьо

2022.02.12 | 17:53

2
ще те лижем до кръв, еййй

Добави коментар

Водещи новини