Лили Иванова плаща 1600 лв за парно

  • 20 януари 2022 19:52

  • 11427
  • 0
Лили Иванова плаща 1600 лв за парно
© Getty (архив)
Слушай новината Слушай новината

Рекордни сметки за парно плаща Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи, узна HotArena.

Фактурите на примата не падали под 1600 лева, а високата сума се дължала и на поскъпването, и на голямата жилищна площ, която звездата обитава.

Певицата обитава огромна мансарда на последния етаж на столичната ул. "Оборище" 33. Общата площ на жилището ѝе 245 кв. м. като към него има цели 50 кв.м. отопляемо мазе и гараж.

Вярно е, че живее нашироко, но всички в сградата са така. Тук няма малки апартаменти, но най-високите сметки за парно са на Лили, защото е почти непрекъснато затворена в дома си и радиаторите във всички стаи на огромния й апартамент работели нон стоп. Харчовете напоследък хич не й се нравели, но Лили си плащала чинно, защото не искала да влезе отново в черния списък с длъжници на Топлофикация-София. Преди години стана ясно, че звездата е натрупала дългове от 7 бона, тъй като не е била изряден платец на топлинното дружество. Справка показва обаче, че тя е погасила дълга си.

Лили Иванова пред фалит?


Въпреки високите сметки, певицата  не иска да сменя парното с климатици, макар да има възможност да монтира последно поколение такива. Тя държи въздухът в помещенията да е с определена влажност, а климатиците го изсушавали, което се отразявало на носоглътката. Освен това се притеснявала, че филтрите му са развъдник на бактерии и вируси.

Novini.bg
11427 0

Свързани новини

Водещи новини