Будистки монах съветва Джоли за сватбената дата

  • 10 юни 2012 12:55

  • 1955
  • 0
Будистки монах съветва Джоли за сватбената дата
©

Това лято ще се случи една от най-очакваните сватби от години - между Анджелина Джоли и нейния годеник Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в.

Кога точно ще стане това обаче още никой не знае, дори и самата влюбена двойка.

Приятели на двойката разказват, че Анджи използва помощта на будистки монах, който да й помогне да избере най-подходящата дата, съобщи сайта Contacmusic, цитират от blife.bg. Това е най-важният ден в живота на Джоли и тя иска да се възползва от будистката астрология.

Всъщност будистският календар намира широко приложение в семейството на Джоли. Тя го използва непрекъснато, за да планира медицински процедури и дати за ваканции както за себе си, така и за Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и децата. С помощта на календара актрисата планира и най-подходящите дати за начало на снимките по нов филм.

Самият Брад няма нищо против Анджи да определи датата и подробностите около сватбената церемония.

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в са заедно от осем години, но така и не стигнаха до олтара до този момент. Двамата имат шест деца.

Последвайте канала на

1955 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини