Линдзи Лоън катастрофира

  • 09 юни 2012 06:35

  • 2056
  • 4
Линдзи Лоън катастрофира
©

Линдзи Лоън катастрофира тази вечер и е в клиника в Лос Анджелис. Черното й порше е вече за вторични суровини, пише "Труд".

ЛиЛо, както я наричат, карала на тихоокеанската магистрала в Калифорния, където станал сблъсък с камион, съобщи агенция TMZ.

Линдзи постъпи в Спешното отделение. В момента е в добро състояние. Тя няма сериозни наранявания, потвърди и говорител на полицията в Санта Моника.

Не е ясна причината за инцидента. Предната част на поршето на американската актриса е смазано. Тя твърди, че катастрофата е по вина на камиона.

Тези дни Линдзи Лоън се снима в ролята на холивудската легенда Елизабет Тейлър в биографичния филм "Лиз и Дик". Навярно снимките по-нататък няма да бъдат прекъснати заради пътно-транспортното произшествие, разказва изданието.

Въпреки напредващата си кариера като певица и актриса, Лоън получава внимание от медиите не само заради своите успехи в музикалната и филмовата индустрия. Нейните многобройни арести заради употреба на алкохол и наркотици са сред любимите теми за таблоидите.

Последвайте канала на

2056 4

Коментари 4

Добави коментар
Чефо

2012.06.12 | 00:29

4
Тая вече става само за порноиндустрията да лапа от сутрин до вечер и да пъшка и да скимти като кучка .
:)

2012.06.11 | 17:24

3
Употребата на алкохол и наркотици не са и виновни?!! кажи ми как да се разминеш с камиона на четирилентова магистрала като и камиона ти изглежда четвартит. Тая после я е не хващала упойката то след толкова много хапове
January

2012.06.11 | 14:09

2
Mnogo prosti komentari,goliamo prostoludie v Bulgaria
бобо

2012.06.11 | 09:58

1
Мазен Боклук ! Жалко за Поршето ! Ако се беше убила нямаше да ми липсва тая е актриса колкото аз съм нобелов лауреат по физика ( примерно ) тъпа наркоманка и алкохоличка .

Добави коментар

Водещи новини