Най-близките предали Сашка Васева

  • 11 ноември 2021 14:24

  • 45948
  • 7
Най-близките предали Сашка Васева
© Facebook

"Закрепиха Сашка докторите тук в Германия. Вече мина една интервенция и не искам да казвам голяма дума, тъй като до два дни очакваме да се случи основната операция. В момента я подготвят за нея и сега ни остава само да се молим". Това каза пред "България днес" мъжът на Сашка Васева - Христо Бакърджиев, който до часове ще получи точната дата от лекуващия съпругата му доктор.

В момента с диагнозата на фолкпевицата на републиката се занимават светила на медицината в Германия.

"Имаме надежда, че ще се оправи. Забавихме се, защото тя имаше възпаление, което щеше да застраши живота ѝ. Българският лекар, с когото говорих, искаше веднага да я оперираме, но немските хирурзи, двамата най-добри от Хамбург, решиха, че трябва да изчакаме. Аз съм поел лечението, но няма да можем да се справим сами. Благодаря на всички хора, които се отзовават", сподели още съпругът на певицата Христо Бакърджиев.

Оперираха Сашка Васева

Той по цял ден е до нея, защото е доста отслабнала и е останала почти без сили. "Сашка вярва, че Господ ще ѝ помогне, аз също".

Сега се търсят средства, които да покрият цялото лечение на изпълнителката. За него също трябва не малка сума и затова е открита банкова сметка, на която почитателите на звездата могат да превеждат суми според възможностите си. Сметката е потвърдена от семейството, разходите за лечението възлизат на 90 хиляди евро.

Състоянието на Сашка Васева се влоши, събират средства за спешна операция

"За мое съжаление хората, които ни бяха доста близки през годините, не се отзоваха на молбата ни за помощ. Виждам всеки човек, който е дал и левче за Сашка, защото застава с името си. Но, както се казва, кой съм аз, че да съдя този и онзи. Това е личен акт", каза Бакърджиев.

Сашка Васева в битка с тежка диагноза, но не събира пари за лечение

Той уточни, че е много благодарен на журналистката Петя Дикова, която единствена от известните е превела сума, за да помогне на Сашка Васева. Според мъжа на певицата са лъжа слуховете, че операцията на Сашка може да бъде поета от здравна застраховка, защото тя изобщо няма такава в Германия. Освен това лекарят, който Васева и съпругът ѝ са избрали, имал частна практика и в този случай застраховката не би могла да обезпечи лечението.

Последвайте канала на

Novini.bg
45948 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Мразя чалга..

2021.12.01 | 22:19

7
Но се моля жената да се оправи... Така е в Бг, молиш се за средства да оживееш... е.ана държава на прекрасна територия.

2021.11.13 | 09:15

6
Tezi sikadjiite nqamat li mangizi ve4e

2021.11.11 | 22:24

2
Така е у нас. Българите са долни и подли хора.

2021.11.13 | 08:58

5
Kvo vika6 sefteto napravo v manhatan si i go pravi xaxaxa
BG

2021.11.11 | 23:59

3
Ей копе.даци защо не ми качвате коментара.

2021.11.13 | 08:41

4
Trqbva da pitash redaktora na emaila toi e svarzo4nika na grupirovkite selskostopanski rabotnici
Еми...

2021.11.11 | 14:49

1
При уродливата българска медицина и уродливите български лекари и пари да имаш не помага, само те източват. Дано има късмет жената да се оправи, че е страшна тая гадост.

Добави коментар

Водещи новини