Софи Маринова ограбена и бита от Гринго преди раздялата?

  • 16 октомври 2021 20:41

  • 51102
  • 19
Софи Маринова ограбена и бита от Гринго преди раздялата?
© Булфото (архив)

Софи Маринова е била ограбена от доскорошния си съпруг Тодор Давидов – Гринго преди поредната им раздяла, написа хотарена.


 Отскоро Софка и мускулестият мачо отново са разделени, а според светската мълва Гринго вече си има нова интимна тръпка – знойна перничанка без сериозна професия, но с две деца от първия си брак.

Гринго смени Софи с перничанка с две деца

Близки до Софи Маринова разказват, че попфолк звездата е събрала сили да изгони за пореден път фаталния мъж преди около месец, след като Гринго ошушкал без нейно знание златни накити и ценности от дома й в Етрополе. Наглата кражба била установена почти веднага от Софка, а възлюбеният й невъзмутимо си признал за престъплението. Според нелепото му обяснение, златните ценности на Софи били заложени за няколко месеца при лихвари, тъй като му трябвали пари за далавера, от която щял да изкара тройно повече.

„След кражбата Софи е опитала да заплаши Гринго, че ще го докладва на полицията, но това само е влошило нещата. Онзи отново й е посегнал, а след това си е събрал багажа и е напуснал къщата й“, споделят потресени приятели на Софи Маринова. Именно по тази причина ромката беше със счупена ръка. Наплашената от насилието фолкзвезда в крайна сметка е предпочела да не подава сигнал за обира в МВР и твърдеше, че е пострадала при семейна злополука.

За да забрави за поредното унижение, нанесено й от Гринго, Софи Маринова отпраши на почивка към Малдивите заедно със сина си Лоренцо и колегите си Преслава и Константин. Мургавата фолкзвезда се зарича, че повече няма да се върне при Тодор Давидов, макар многократно да е престъпвала клетвите си по отношение на лошия Гринго.

Софи и Тодор Давидов се ожениха в началото на 2019 г. на пищна сватбена церемония с 250 гости, но бракът им продължи само 5 месеца, преди да бъде разтрогнат по взаимно съгласие от съда в Етрополе. До развода им се стигна след поредица от побои, нанесени на фолкпевицата от Гринго, при един от които ръката на Софи бе счупена и тя дълго време бе гипсирана.

След развода им обаче Софи Маринова отново се събра с агресивния Гринго, а само през последната година двамата на два пъти се събираха и разделяха. Това лято изпълнителката на „Стари рани“ ходеше на участия без Гринго, придружавана единствено от сина си Лоренцо. Все пак през август Софка и татуираният мъж от Айтос за кратко възкресиха връзката си, преди да се стигне до обира на златните й накити, придружен от поредния побой.

Приятели на Софи Маринова са на мнение, че фолкаджийката е развила стокхолмски синдром от Гринго. Според думите им, Тодор Давидов използвал като банкомат певицата и често й кръшкал безцеремонно с други жени.

„Софи е похарчила стотици хиляди левове за Гринго, изхранва го от години и покрива комарджийските му дългове. За благодарност той я биеше като тъпан“, гневят се на Тодор Давидов близките на мургавата фолкзвезда.

Бурната любов между Софи Маринова и Григно започна през 2016 г., а само година след началото на връзката им мачото беше арестуван и тикнат в затвора за 10 месеца заради изнудване. Гринго бе закопчан след опит да прибере със заплахи 50 000 лева от айтоския търговец Асен Атанасов – Ариф, който бил заплашван по телефона, че ако не даде парите, ще очистят него и семейството му. Първоначално Ариф игнорирал заканите, но сезирал полицията, след като някой стрелял с пистолет по къщата му.

Софка празнува първа годишнина от сватбата напук на развода

Това лято Гринго отново бе задържан за денонощие в Айтос, след като полицията нахлу в родната му къща посред нощ.

Според обясненията на Тодор Давидов, той бил натопен, че притежава незаконно оръжие и множество румънски СИМ карти, но при обиска в дома му полицията не открила нищо.

 

Novini.bg
51102 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
Иван

2021.10.18 | 10:14

19
Малко й е !
Фггххббх

2021.10.18 | 07:14

18
Ако иска и да я пребият това е реклама

2021.10.17 | 21:32

17
Циганска работа! Тази музикална перла е уникална, но неоценена.
рт

2021.10.17 | 17:24

16
тази жена, защо си го причинява?

2021.10.17 | 17:11

15
Особености на етноса. И кое му е важното на това, че някакъв мангал пребил някаква чалгаджийка?
Х

2021.10.17 | 16:22

14
Цигански работи!
A

2021.10.17 | 16:07

13
При тях казват щом не ма бие не ме обича

2021.10.17 | 15:21

12
Стига.стази.Циганка.
ХХХ

2021.10.17 | 15:00

11
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА
ХХХ

2021.10.17 | 14:45

10
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО

Добави коментар

Водещи новини