Люси Дяковска с огромно признание в Германия

  • 12 октомври 2021 14:18

  • 5123
  • 3
Люси Дяковска с огромно признание в Германия
© Булфото (архив)

20 години No Angels покоряват музикалните върхове, докато не стигнаха до най-значимото си постижение. Немската поп група е отличена с почетна награда за цялостно творчество от Асоциацията на поп културата в Германия. Това е най-престижното отличие в страната, което вече гордо притежават Люси Дяковска и колежките й.

Огненочервената певица сподели сама за получаването на приза, като пусна няколко снимки от връчването и разкри за пореден път емоциите си.

„Успяхме да изживеем нещо невероятно и определено ще мине известно време, преди да мога да го приема - германската награда за поп култура в категория „Жизнени постижения”. Това все още е пътуване като никое друго. Това е пътешествие, изпълнено с радост, знания, конфликти, любов, отговорност, приятелство, решителност, наслада, тъга, успех и, разбира се, музиката! Музиката, която е съпътствала толкова много хора през цялото това време и ни е дала нещо по-добро за живота!", сподели мислите си Люси.

Плевенчанката, която дълги години живее и работи в Германия, е изключително благодарна на колежките си от No Angels, както и на екипа, който стои зад създаването на една от най-успешните момичешки групи e Европа, пише "България Днес".

Певиците се събраха по случай своите 20 г. на сцената като направиха кадър на един от най-големите хитове Daylight in your eyes”. Люси Дяковска, Санди Мьолинг, Надя Бенаиса и Джесика Валс организират и концерт в Берлин на 18 юни 2022 г., на който ще представят новия си албум. Само за ден за мероприятието  бяха продадени 3700 билета.

Novini.bg
5123 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.10.13 | 02:58

3
Признание за най добра лезбийка на засмукване
там

2021.10.12 | 14:32

1
там много обичат педрасите и педераските.
я

2021.10.12 | 15:22

2
верно е

Добави коментар

Водещи новини