Алекс Раева: Животът ме нашамари и се осъзнах

  • 10 септември 2021 12:10

  • 7749
  • 6
Алекс Раева: Животът ме нашамари и се осъзнах
© instagram.com/alexandraraeva/

Алекс Раева е певица и тв водеща, която се връща на екран с „Маскираният певец“. На 22 септември от 20 часа на Sofia Summer Fest ще станем свидетели на още един неин талант - самоиронията, която владее до съвършенство. През смях и сълзи тя, Красимира Хаджииванова, Оля Малинова, Гери Турийска и Пам Велидис, ще ни разкажат за техните трудности и неуспехи в благотворителното комедийно шоу Stand up for Sisterhood.

-Алекс, какви са твоите суперсили?

-Зверска упоритост, чак си ставам скучна от време на време. Не се взимам насериозно, но това, понякога, граничи с ниско самочувствие. Не се плаша да бъда откровена, въпреки рисковете, които носи това, имайки предвид, че работя в една доста фалшива и префърцунена среда, в която всяка дума може да се интерпретира по грешен начин. Нямам маска - медийният ми образ съвпада с този в живота. Най-голямата истина, която съм разбрала за себе си е, че това ми е правилната игра и се радвам, че не съм залитнала да градя измислени лица.

-А твоите суперслабости?

-Най-обикновената ми слабост е към вкусната храна. Огромни усилия ми коства да не изям целия свят, тук и сега! Също така, изисквам от хората да правят нещата по моя начин...тоест правилния! Това мъчи най-вече мен. Освен към другите съм много взискателна и към себе си. И то не в здравословни граници. Самокритична съм, което ме е спирало да се хвърлям в интересни предизвикателства, защото съм мислила, че няма да съм достатъчно добра. Много рядко позволявам някой да ми помага за каквото и да било. Това е много странно, защото аз самата много обичам да съм от полза на хората. Като ги лишавам от възможността и те да ми помогнат, ги лишавам от това хубаво чувство да бъдат полезни.

Прочети повече ТУК.

Novini.bg
7749 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ХХХ

2021.09.11 | 12:08

6
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.11 | 12:02

5
ВЪВ youtube- Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.11 | 11:54

4
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров
Уфф

2021.09.10 | 16:38

3
Направо плаши!

2021.09.10 | 14:35

2
Тъпa кyрвa. Обиколи толкова кyрове, още реве за славито.
Очи

2021.09.10 | 12:51

1
Очи на вещица.

Добави коментар

Водещи новини