Глория празнува РД с Лепа Брена

  • 28 юни 2021 18:40

  • 7387
  • 1
Глория празнува РД с Лепа Брена
© instagram.com/gloria_bulgaria

Поп-фолк иконата ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в отпразнува рождения си ден със сбъдната мечта. В навечерието на празника си тя се качи на сцената заедно с легендата на югофолка Лепа Брена, за което родната звезда призна, че е копнеела от малка. За невероятното си преживяване се похвали самата тя, като публикува снимка заедно с балканската икона.

„Била съм дете, когато се влюбих в песните и! Сега пях с нея на една сцена! Велико преживяване бе за мен. Да си благодарен е в основата на моите успехи, а аз съм благодарна за всичко, което ми поднася съдбата!“, написа ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в под снимката си с Брена.

От кадъра виждаме, че за съвместната им сценична изява изпълнителката на „Ангел с дяволска душа“ е заложила на изкрящо бяла рокля, докато изпълнителката на Ti si moj greh е избрала да привлече погледите с червен тоалет и златни орнаменти.

"Обичам рожденните си дни! Това е най-хубавият и специален ден за мен в годината! В навечерието на моя рожден ден искам да си пожелая да съм здрава, за да мога да мога да сбъдвам още от мечтите си, а аз умея да мечтая! И колкото повече мечти имам, толкова повече ми се сбъдват. Споделени мигове със семейството и приятелите ми и още хубава музика да правя за моята публика! Ето за тези мигове искам да продължа напред, безценно е и ми е нужно като въздуха!", написа още певицата.

Последвайте канала на

Novini.bg
7387 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.06.29 | 14:29

1
Колко й плати, за да ти пее?

Добави коментар

Водещи новини