Джина Стоева жертва на онлайн измама

  • 15 март 2021 14:16

  • 3613
  • 3
Джина Стоева жертва на онлайн измама
© Булфото/архив

Джина Стоева се оказа жертва на измамите на онлайн магазин за дрехи, ожали се самата тя.

В последните си три поръчки изпълнителката се сблъскала с няколко уж невинни грешки, последователността на която започнала да й прилича на абсолютно осъзната тенденция.

"Не ми се случва за първи път от съответния сайт да допуснат грешка в поръчката ми. Дублираха артикул и получих и платих за две еднакви тениски, но тогава си казах, че е човешко и всеки греши. На сайта няма номер, на който да позвъниш, но пук има имейл адрес, чрез който съм комуникирала с техни служители няколко пъти по повод кога да очаквам доставката. 

Изпратих запитване относно втората тениска и получих кратък и неточен отговор, който ме посъветва да върна излишния артикул. Адрес не беше посочен и си казах, че не ми пречи да запазя и двете тениски. В следващата поръчка си харесах черен колан, който пристигна в тъмносиньо. Отново реши да го запазя, но тъй като си бях харесала и черния, се върнах на сайта и внимателно след няколко проверки го поръчах в желания цвят. За съжаление в момента разполагам с два еднакви тъмносини колана и съм със 100 лева назад", ожали се певицата пред Телеграф.

По нейни думи в документа с данните на поръчката къде може да се върне, се посочва адрес в София, а на сайта - в Чехия. Джина започнала да изпраща многобройни запитвания на кой адрес да върне излишния колан, но не получила отговор. 

Novini.bg
3613 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
яШАР

2021.03.15 | 19:45

3
ДА Ми паДНЕ ще Я НАибА
дребнави хорица

2021.03.15 | 14:49

1
За сто лева панаири прави, че и новини пускат по тоя повод....
прост ли си?

2021.03.15 | 17:19

2
Въпросът е принципен- за интернет измамите, чукундур!

Добави коментар

Водещи новини