Българка снима с Никълъс Кейдж

  • 10 февруари 2021 15:23

  • 1841
  • 3
Българка снима с Никълъс Кейдж
© instagram.com/katrinvankova/

26-годишната Катрин Ванкова е непозната за родната публика, но зад граница и по-точно в Испания тя е известно лице, което от години блести в независими продукции, а след месец излиза и първата холивудска лента с нейно участие, съобщава "България днес".

В "Непоносимата тежест на огромния талант" нашенката, която от 5-годишна живее в Барселона, застава рамо до рамо с Кейдж и Паскал във филм пародия, разказващ за цената да бъдеш известен и как това се отразява на отношенията ти със семейството и в работата. Лентата излиза следващия месец на голям екран и обещава да направи нашенката все по-разпознаваемо лице. Ролята на Катрин не е значителна, но е от ключово значение за развитието на сюжета.

Да снима своята първа голяма холивудска продукция е изпитание за Ванкова, която до момента участва в независими филми и испански сериали, а предстоящата лента е заснета в условия на световна пандемия.

"Никълъс живее в съвсем друг, свой свят. Понякога не можеш да разбереш дали е той, дали е сегашната му роля, или роля отпреди 20 години. Голям професионалист е. Колкото до Педро Паскал - обожавам го!", споделя Ванкова за работата си с знаменитостите.

Мария Бакалова стана първата българка, номинирана за „Златен глобус“

Снимките за нашенката по проекта продължават един месец в Будапеща, като първоначално са замислени да бъдат две седмици, но част от екипа се заразява с коронавирус, което усложнява снимачния процес.

Самата Катрин разказва пред чужди медии, че е играла в продукции на много различни езици, но мечтае да се снима във филм на български език.

През свободното си време извън снимачната площадка Ванкова се занимава с фотография, като в социалните мрежи използва псевдонима "Матилда беше тук" и публикува креативните си творби.

Категорична е, че Холивуд не е голямата й цел, а известността не я блазни изобщо.

Последвайте канала на

Novini.bg
1841 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
НОВО ПЕТ

2021.02.12 | 08:59

3
БРАВО, ДАНО ПУСНАТ ФИЛМА И У НАС
фен

2021.02.11 | 12:00

2
Жалко,за нашенката.Няма моем,ДА Я ОПЛЮЕМ.
Рени

2021.02.10 | 15:57

1
Голям праз.

Добави коментар

Водещи новини