Цеца Величкович: Надявам се, че отново ще се влюбя

  • 05 май 2012 17:11

  • 4811
  • 3
Цеца Величкович: Надявам се, че отново ще се влюбя
©

"Минала съм през много неща през живота си", призна в предаването "Карбовски: Директно" по Нова телевизия сръбската фолк звезда Цеца Величкович.

"Имам брак зад себе си, две прекрасни деца, голяма любов, тъжна житейска история. Просто човек не е в позиция да влияе, да промени или да заобиколи нещата в живота", сподели Величкович. Тя разказа, че понякога събува Аркан, но никога не е тълкувала сънищата си, защото е  човек на реалността.

"Надявам се, че отново ще се влюбя. Мисля, че човек може да обича, докато е жив. Любовта не се търси, тя се случва. Мъжете обаче не обичат силните и самостоятелни жени, защото някои от тях не са сигурни в себе си. Моят покоен мъж обичаше точно това в мен. На него му беше нужна самоуверена и силна жена", заяви Цеца Величкович.

"Сърбия трябва да е част от Европа и е на прав път", каза още певицата.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
4811 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
pile

2016.01.21 | 10:02

3
КРАЛИЦА! Нашите попфолк изпълнителки могат само да са нейна бледа имитация, има мнооого да се учат на професионализъм от нея. Цеца е силна, интелигентна и възхитителна жена, нещо, което родните чалгарийки не могат да съчетаят в себе си :)

2014.12.16 | 19:20

2
КУКАВИЦА
lalala

2014.12.16 | 19:20

1
Вземи Боко. И той е олигофрен, чалгар и мафиотче. Не от същите мащаби като бившия ти, защото си пада малко путка, но пак разбира от бухалки и групировки. Питай Куйович или Йоцо Амстердамски, те знаят.

Добави коментар

Водещи новини