Орлин Горанов колекционира стари телефони!

26 януари 2021 12:13

Орлин Горанов колекционира стари телефони!
© Фейсбук
1210 0

Телефон все ни свързва, телефон ни дели. С този добре познат рефрен и стар телефон в ръка Орлин Горанов показа антични апарати. Легендата на българската музикална сцена призна, че милее за отминали времена, безвъзвратно заменени от модерните технологии.

„Искам или не, този вид телефон се води вече ретро, даже и антика. Но за мен си беше телефон и съм водил по него разговори, смял съм се, въздишал, понякога и плакал”, споделя Орлин Горанов.

Изпълнителят на „Светът е за двама" притежава няколко стари апарата с шайба, които показва в социалните мрежи. За този тип комуникация Орлин говори с умиление: „Не можеше да е навсякъде с мен, трудно щеше да ми влезе в джоба, затова разговорите ги провеждах само от вкъщи. А сега вече се превръща в част oт декора и в страст за колекционерите.“

За да прикове вниманието на почитателите си в социалните мрежи, певецът призова да му изпратят снимки на техните ценни стари телефонни апарати. Орлин Горанов обещава дa cпoдeля всяка снимка, която получи, пише „България Днес“.

„И малко интересна информация - телефонът е въведен официално в България през 1879 г., като свързвал кабинета на губернатора на град Пловдив с канцеларията му. Първата междуселищна телефонна връзка е осъществена през 1891 г между София и Пловдив“, споделя знанията си певецът.

Novini.bg
1210 0

Свързани новини

Коментари (0)

Добави коментар

Добави коментар