Мис Крокодил захапа Венета Харизанова

  • 03 май 2012 15:39

  • 4942
  • 4
Мис Крокодил захапа Венета Харизанова
©
От "Фейсбук" се разхвърча “перушина”, след като социалната мрежа се превърна в арена на битка между Мис България Антония Петрова и Венета Харизанова.
 
Макар и двете да демонстрираха приятелски отношения по време на конкурса “Умна и красива”, сега са нашарили лицата си с цветовете на войната и са изровили томахавките.

Всичко тръгна от една съвсем невинна забележка на Венета Харизанова за конкурса “Мис България 2012”: „Хайде сега всички интересуващи се от красивото да дадат веднага по един глас за Ина! В противен случай пак ще изберат някой крокодил! Благодаря!“

Незнайно защо, Антония Петрова припозна себе си като крокодил и изригна бясно в пледоария от безкрайно дълги и извити изречения: “Най-престижният и - бих казала, единствен конкурс за красота в България, както и навсякъде по света, е националният, т.е. Мис България! Много моля всякакви "Миски" и "Мисиски" отдавна надхвърлили 30-те, наричащи себе си модели, при това с наднормените над 60 кг., спечелили "престижен" конкурс в столична чалга-дискотека, като част от седмичната програма на заведението, омъжили се по сметка за да се овенчаят все пак с някаква титла, тъй като цял живот са мечтали да бъдат Мис България, но поради килограми, възраст и не достатъчно добър външен вид на живо (т.е. без фотошоп и грим) така и никога не са могли да бъдат, с цели 2 мозъчни клетки и никакъв интелект (отсъствието на който се вижда от няколкото техни неуспешни риалити тв участия) да не си правят ПР на моя гръб и да не използват името ми за да се пише за тях покрай мен, поради затихващия медиен интерес към никому не интересуващата им персона!”

Венета Харизанова не закъсня с отговора, но странно защо, се обърна срещу медиите: “Мили журналисти, под “крокодил” имам предвид всички онези миски, които бълват напоследък – Мис Чар, Пролет, Лято, Цвете, Икономика, Дупе и прочие. Относно госпожа Антония Петрова – тя е една уникална, красива жена!”

Независимо от уточнението, пернишката мис продължава с отровните постинги във “Фейсбук”: “Тя си знае коя е, може и да не се досети, защото умствения й багаж е ограничен! Трябваше да го напиша по-простичко за да разбере че за нея става въпрос!”

Последвайте канала на

4942 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Az-a

2018.02.11 | 13:41

4
Ха-ха-ха......Ами той крокодила знае че е крокодил......Затова се сеща за кого говорят......:-)
hahaha

2014.08.14 | 01:33

2
hahaha kakvi tupi par4eta
Медунчо

2014.08.14 | 01:33

3
Тъпото парче си ти , бре Нещастник ! Ако изобщо си си направил труда да зачетеш "пледоарията" на Кроки, сигурно си забравил за какво иде реч още на втория ред... Може да са курви, но са адски умни курви - от мен да го знаеш ! Тъпите курви са на околовръстното и пред печката с препасани за камуфлаж престилки у домовете на несретниците/неосъществените мъжкари/ :)))
Я

2012.05.04 | 18:17

1
Дайте ги на Георги Георгиев,той ще ги научи.

Добави коментар

Водещи новини