Мисис Баба хвана екскмета на Стрелча в изневяра, показа любовните му чатове

  • 05 януари 2021 09:46

  • 57270
  • 35
Мисис Баба хвана екскмета на Стрелча в изневяра, показа любовните му чатове
© Инстаграм - Дони Чачова

Носителката на титлата "Мисис Баба" Дони Чачова хвана своя съпруг и екскмет на Стрелча Стойно Чачов в изневяра. Красавицата е попаднала случайно на негови чатове с други жени и както твърди тя - през последните четири години Стойно е водил двойнствен живот.

Мисис Баба изля своят гняв в социалните мрежи със заключението, че новата 2021 г. започва за нея с развод.

Проучване разкрива най-честите оправдания на кръшкачите

В своя профил във Фейсбук тя е публикувала и чатовете на неверния си съпруг.

Ето и изповедта на Дони Чачова:

На някои хора не им върви в любовта, и това е! Отново съм Василева. Да, точно така започва моята 2021г. – с развод.

По-унизително не съм се чувствала никога в живота си. Оказа се, че съм живяла 4 години в пълна заблуда. Оказа се, че съпругът ми е имал паралелни връзки през цялото време, през което сме били заедно. Оказа се, че съм била за посмешище на поне половината град Стрелча, тъй като не мога да си представя никой да не е знаел за връзката с колежката му – Н.Ф.

Софка взе Мисис Баба за шаферка! Халките им с Гринго ще са от злато и черни диаманти

Да подчертая, тя е само една от многото. Оказа се, че аз явно съм му била необходима единствено като параван, за да си изгради имидж на нормален семеен мъж, какъвто явно не е. И понеже на него една жена не му е достатъчна, аз се оттеглям и го оставям да си живее по неговия начин. Няма драма, просто не ни съвпада виждането за семейство, ценности, морал, уважение, достойнство и т.н.

Можете да си го вземете, дами. Само не знам как ще си го разделите, че сте доста. Тук може би трябва да ги тагна всички? Няма да е трудно, защото повечето са ми в приятелите. Каква наглост!

Не пиша този пост, за да давам обяснения, такива не дължа никому, а за да предупредя всички наивни жени, като мен, да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си. Това не е тема, която трябва да се замита под килима. За това трябва да се говори открито. Сигурна съм, че много жени са изпадали в подобна ситуация, чувстват се унижени, предадени и се срамуват от това. Но други са тези, които трябва да носят срама!

Мисис Баба вдига не една, а две сватби

Аз съм била сляпа и глуха за случващото се около мен, въпреки че имах подозрения още преди малко повече от година, и съм го споделяла с най-близките ми. Но нали знаете, че има Бог, който се грижи за всичко и когато упорито отказваме да приемем истината, точно той ни отваря широко очите. Така и стана. Докато очаквах съпруга ми да дойде и да ме изненада за Бъдни вечер у дома, той си пишеше с няколко жени едновременно. Същото се случи и на Коледа…

А как разбрах аз ли? Съвсем случайно, докато ми помагаше да подреждаме къщата за Бъдни вечер, дъщеря ми видя стария телефон на съпруга ми и пожела да го зареди, за да сложи нова карта и да го ползва като служебен. Още като го включи и започнахме да гледаме как той си пише с Н.Ф. и още една жена Н.К. едновременно в реално време. Аз все още не вярвах какво ми се случва. За няколко часа, дъщеря ми успя да извади историята от всичките му чатове за години назад. Това което почувствах след като прочетох само малка част от съдържанието, се нарича ШОК!

Следващите няколко дни аз гледах чатовете и знаех къде ходи и какво прави всяка минута, тъй̆ като той информираше любовницата си и новите си завоевания подробно. Когато се уговориха с Н.Ф. и отидоха в Старосел на любовната си среща аз стоях и гледах екрана и все още не исках да повярвам. Няма да ми стигне цял живот да асимилирам с какъв изпечен лъжец съм живяла. На никого не пожелавам да изпита болката и срамът, които изпитах аз! Никога и на никого!

На някои хора не им върви в любовта и това е!

Спирам до тук, защото се унижих достатъчно, а ще са ми нужни сили, за да осъзная и преживея случващото се.

Няма сила на земята, която да ми попречи да следвам мечтите си и да продължавам да развивам идеите си. Нали знаете, някои рушат други градят. Аз ще продължа да градя себе си, ценностите си, бранда си, и моята мисия. Защото не е важно колко си красив отвън, ако не си красив отвътре! Започвам новата си година начисто. Бог да е с мен!

И за да не бъда голословна, ще покажа само една много малка част от това, на което станах свидетел. Изводите ги оставям на вас. Бъдете здрави и най-важното БУДНИ!!!

И ако не сте достатъчно дигитално грамотни, внимавайте къде си оставяте телефоните.

На някои хора не им върви в любовта, и това е! Отново съм Василева. Да, точно така започва моята 2021г. – с развод....

Публикувахте от Dony Vasileva в Петък, 1 януари 2021 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
57270 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар

2021.03.13 | 16:34

35
Тая баба си е повярвала, че е единствена и уникална!
криндж

2021.01.05 | 12:50

21
Ба-хти кринджа, двама буумъри си пишат буумърски сек-стове в месинджъра, направо ужасТ
умрете

2021.01.06 | 15:53

34
направо се самоубий говедо селяндруско
Едуард Петров-Едо

2021.01.05 | 23:35

33
ДА ДАДЕШ СМИСЛЕН И ЗАДЪЛБОЧЕН КОМЕНТАР В Т.Н. Novini, винаги е било проблем! ТАЗИ ЕЛЕКТРОННА МЕДИЯ ДЪРЖИ РЕКОРД ПО КОЛИЧЕСТВОТО НА ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ПУБЛИКУВА! ,,Тирани, всуе се морите! Не се гаси туй, що не гасне...!"
Добрева

2021.01.05 | 23:33

32
Още като гледах " щастието" от вашите снимки, не ми се струваше истинско, а превзето. Учудих се, че зряла жена не може да се прецени къде е мястото й. Съжалявам, че късно осъзнавате онова, което трябваше да провидите. Не се мислете за принцеса. Високото самочувствие подвежда.
Кацата

2021.01.05 | 23:26

31
На бабата така ще й навия сармите, че няма да се усети кога ще й нахвърлям 2 колички киреч връз циците
Мистър Дядо

2021.01.05 | 17:52

30
Яде му се ярешко на кмета какво толкова
Нормален

2021.01.05 | 17:43

29
Чета какви глупости се пишат тук и не вярвам на члена си :)) Това което се е случило е нещо нормално единственото лошо нещо е че е разбрала изневерите са нещо нормално .Първо всички изневеряват или с телата си или в мислите си колко жени познавам където са твърдяли че никога до сега не са изневерявали и ау какво направих извади го извади го и така половин час :) хайде опровергайте ме .
Чета коментарите

2021.01.05 | 17:31

28
И се хващам за главата.. Пошлост, простотия, цинизъм. Може би 1, 2 смислени коментара. А историята е стара като света. На селяка му писнало да го обличат в жълто, лилаво и розово, и да е кукла в ръцете на баба си. И решил да се прави на мъж, ама не знае как или толкова си може. Госпожата пък на какво е разчитала, като си взимаш тийнейджър, очакваш да прави бели. Смех, голем смех са тия двамата с "хайлайфската " сватба.
В.И.

2021.01.05 | 17:16

27
Донче, я кажи какво правихме миналото лято.
зелено чооовече

2021.01.05 | 10:34

3
Още една глупава жена ,която се отказва от семейството заради някакви фусти. Вместо да опита да разбере ,какво е довело до тази ситуация ,да изясни със съпругът си ,дали заедно искат и ще могат ли да запазят семейството си. Повечето глупави ,действат първосигнално и заради гняв , обида ,прекомерна егоцентрична гордост взимат дностранни решения ,което е глупаво ,особенно като има деца. Много често в семействата има разминаване в сексуалните нужди ,както и в паричните ))
зелено чооовече

2021.01.05 | 14:49

26
До К , всички разбрахме ,че си голям пръдльо ,щом така ловко използваш пръднята в лексикона си !

2021.01.05 | 14:36

25
Ще добавя ,че има много подли жени и мъже,който завиждат на здрави и хубави семейства и правят големи гадни номера за да ги разрушат Интересното е ,че мъжете са по-податливи ,но жените им отстъпват съвсем малко към 10 - 15 %. Покрай работата си съм се нагледал и наслушал на подобни историй
зелено чооовече

2021.01.05 | 14:33

24
Всеки със своето мнение ,факт е ,че децата страдат най-много от този тъжен цирк ! За да се реши един здравомислещ човек ,да изневери ,явно нещо му е отворило съзнанието към такъв акт. Без значение мъж или жена ,знаейки ,че от подобно предателство ,може да си разруши семейството ,нещо е повлияло ,проблеми в семейството ,сексуална неудовлетвореност , отчуждаване ,липса на чуства между съпрузите ,много са факторите и за различни хора са с различна значимост. Не че го оправдавам или я нападам. Констатирам факт - губи си семейството.

2021.01.05 | 11:30

10
Съгласявам се с К. Прав е.
k

2021.01.05 | 10:56

7
В грешка си пич. Лоялността е двустранна. Загубеното доверие не се връща. Щом веднъж я е предал, пак ще го направи. Като е имало 'какво е довело до тази ситуация' той защо не е направил нещо по въпроса. Съжалявам, аз съм мъж, но това, което си написъл е мозъчна пръдня.

Добави коментар

Водещи новини