Лейди Би студентка на 41 г.

  • 22 декември 2020 15:09

  • 3747
  • 5
Лейди Би студентка на 41 г.
© Фейсбук

Певицата Бойка Щерева, по-известна като Лейди Би, се вдъхновила покрай 7-годишния си син и решила да стане студентка по педагогика на 41 години.

Скандалната изпълнителка осъзнава колко лесно успява да комуникира със собственото си дете, както и с неговите приятели. За певицата организирането на образователни игри и състезания между малките се превърнал в стандартна практика, която подтикнала звездата да се замисли за кариера в сферата на педагогиката.

Лейди Би стояла на сухо цели 6 години

Към момента Лейди Би намира онлайн лекциите за много удобен и лесен начин на обучение, въпреки, че с тази форма на обучение синът й, който е едва първи клас среща затруднения. Изпълнителката разкрива, че малкият има прекалено много енергия, за да успее да изкара толкова часове пред компютъра.Много родители срещат трудности в опитите си да помогнат и обяснят материала на най-малките ученици.

Бойка помага на сина си в правописа и математиката и именно този процес я насочва към мисълта, че стартирането на педагогическата програма не само ще запълни свободното време от пандемията, но може да се превърне в нова професия, писа „Телеграф“.

Последвайте канала на

Novini.bg
3747 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Симо

2020.12.22 | 17:47

5
Еми тя вече е толкова търбушена във всички дупки, че вече не и е интересно и предпочита нещо ново като обучението.
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН ОТ НИ

2020.12.22 | 16:24

3
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА
млък

2020.12.22 | 17:30

4
червен катил,ако ви нямаше строители на комунизма през последните 100 год.България щеше да е на друго ниво,и всичко това нямаше да го има,нито комунисти нито мутри или други отрепки,това е ВАША заслуга да существуват такива сегашни и бивши КАТИЛИ!!!!!

2020.12.22 | 15:53

2
глупачка, одъртя и вече и за секс не става
da

2020.12.22 | 15:47

1
да не се занимава с глупости, а да вземе да роди още едно дете.

Добави коментар

Водещи новини