Жената, която сама инжектира устните си, е първият участник в Мис Плюс Сайз

  • 02 декември 2020 15:34

  • 8371
  • 3
 Жената, която сама инжектира устните си,  е първият участник в Мис Плюс Сайз
© Фейсбук

Фурията от интернет пространството - Ваня Великова, влиза в уеб риалити формата за дами с Макси размери, пише HotArena.

Колоритната габровчанка е вторият участник, достигнал до финала на конкурса, след като стана ясно , че във финала на конкурса ще участва още професионалния макси модел Веси Маринова.

Скандална плеймейтка иска в риалити

Ваня Великова е позната на аудиторията с това, че сама инжектира хиалурон в устните си и разпространи видеа и снимки. Не след дълго тя скандализира обществото и с провокативни песни и клипове, в които участват голи мъже.

Силиконки влизат в риалити конкурса "Мис Плюс размер"

Жената скандал ще покаже на какво е готова и в предаването, за да грабне титлата Мис Плюс Сайз България. Във формата ще вземат участие и Мис България Радинела Чучева, жената каучук Сирма Добрева, актьорът Ники Сотиров, моделът Деси Димитров, плейметката Михаела Тодорова и други звезди от родния шоубизнес, който ще бъдат ментори на бъдещите макси звезди.

Предаването ще стартира на 5 декември в ютуб канала Premium Production и ще бъде излъчено с лайф премиера. Водеща на формата ще е мисис България Мариана Маринова.

Последвайте канала на

Novini.bg
8371 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.12.03 | 11:29

3
Прилича на Корнелия Нинова.
Велека

2020.12.03 | 00:20

2
Поредната простотия. В някои държави има подобни риалити формати, но като гледам участниците, тук ще е яко побългарено и пошло.

2020.12.02 | 16:15

1
За какво е участничка ??За мис Кроки и мис Зомби???О боже няма ли някои да и подари огледало да се види какъв изроди е??

Добави коментар

Водещи новини