Алисия искала Ники Михайлов да осинови синът й

  • 27 април 2012 09:23

  • 4291
  • 2
Алисия искала Ники Михайлов да осинови синът й
©

Преди седмици папараци дори заснеха разходка на тримата с Алисия и Валери - младши в столичен мол. Ники Михайлов бащински купи сладолед на момчето и го затрупа с играчки и дрънкулки за 300 лв.

Ако се вярва на клюките, които си разменят фолкаджийките на седенки из столичните кафенета, циркът с фантастичните финансови изисквания на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия към бившия й възлюбен Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб бил с друга користна цел.

От половин година блондинката направо изора земята с искания за милиони левове издръжки. Целта била Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб да се откаже от попечителството на сина си. ''Плановете били по този начин Ники Михайлов да може да осинови малкия Валери, защото и без друго той прекарва повече време с момченцето'' – твърдят нейни колежки.

Пъкленият план на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия обаче не се осъществил. Както е известно, през март съдът присъди попечителството върху детето на баща му, пише hotnews.bg.

Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб обаче готви контраиск срещу АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. За предстоящото второ дело между двамата, адвокатите на национала оформяли искане малкият Валери да не гостува в дома на Михайлов в чужбина, както и да не контактува с него по време на престоите на вратаря в София. Според запознати това ще бъде сериозен удар по АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Последвайте канала на

4291 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Grigor

2012.05.08 | 10:46

2
Абе, не мога да разбера какво ви интересуват тези и личният им живот!Българска селска психология!Какво ви зависи на вас от техните съдби и пари,няма да станете нито по-богати от това, ни то-по-бедни!Бачкайте и си мислете за вашите семейства, пари и издръжки!То вече не се трае от простотия в тая държава!
nikoi

2012.05.02 | 10:26

1
pisna mi ot tazi patka.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини