Ники Михайлов дал 10 бона за нов клип на Алисия

  • 23 април 2012 12:59

  • 2722
  • 0
Ники Михайлов дал 10 бона за нов клип на Алисия
©

Ники е решил да инвестира в бъдещето на своята половинка.

Вратарят на "Твенте" няма нищо против кариерата на фолк дивата АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, а дори напротив и държи тя да се развива и по възможност да разбие конкуренцията.

Ники е дал на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия с 10 бона, за да може изпълнителката да натрие носовете на голямата конкуренция в лекия жанр. От своя страна певицата споделя, че е горда, че мъжът до нея я оценява не само като жена, но и като професионалист.

Според мълвата АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия ще използва 10 - те бона на Ники за клип към новата й песен, която ще е с рап звучене.

Изпълнителката споделя, че в наше време и особено във фолка, колкото и да е добра една песен, ако не е придружена от супер клип, просто няма шанс да се наложи на пазара, затова тя е изключително признателна на своя любим, , пише skandalno.net.


 

Последвайте канала на

2722 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини