Огън жена! Миглена Ангелова се връща с гръм и трясък в Би Ти Ви

Да, мадам "Искрено и лично" доказа, че липсата от тв екрана не е притъпила сетивата ѝ за интересните теми от деня, нито е променила стила ѝ.

Чаровната брюнетка вече коментира актуални теми от деня в  компанията на спортния журналист Иван Боянов, Деси Стоянова и Александър Кадиев в сутрешния блок на медията - "Преди обед".

Директният тон и точните думи, с които Миглена Ангелова обикновено назовава наболели въпроси от родната действителност, вече ѝ гарантират зрителското внимание, коментират запознати с тайните на телевизията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Честит Рожден ден на бТВ и специални благодарности на колегите, че ме поканиха да участвам в празничното издание! Признавам, сядайки до Деси Стоянова и Николаос, се развълнувах и ми личеше - убедена съм. Дори само, това вълнение си струваше и издирването на червеното сако и отрязаната коса. Да не говорим за бонусите да си видя колегите, които продължавам да обичам и помня.

A post shared by Miglena Angelova (@miglena.angel) on

Първата тема, която Миглена коментира са социалните мрежи и влиянието им. "Седят едни хора в социалните мрежи и се жалват за това как хората си губят времето, как са скочили самоубийствата по света и т.н. Това, което винаги се случва, е, че се търси крайния виновен, който винаги спасява хората от мислене. Преди социалните мрежи за това бяха обвинявани телевизията, книгите...", каза Ангелова в ефир.

Какво още сподели журналистката можете да прочетете ТУК.

Коментари

 1. 2020.09.29 | 17:04
  от к.у.рви отърване няма .
 2. 2020.09.29 | 15:14
  Тая баба да ходи плете чорапи вкъщи и да си гледа пенсията... Искаме млади и умни хора, а не старци!
 3. 2020.09.29 | 13:55
  Е нали стана темплиер тази дърта мазматия,то по наследство явно ,баба и от село каолиново сигурно я вкарала в тайните на темплиерството...бахти селския и прост народ!
 4. 2020.09.29 | 13:35
  Тая дърта ...тия нямаше ли 4 деца от 5 мъже ?
 5. 2020.09.29 | 13:30
  Na vas Niama ygodia . Samo si 4esete zlite ezici .
 6. 2020.09.29 | 13:00
  божковата телевизия явно е загазила откъм кадри щом ни показват стари бракми!!!!!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Одобрявате ли новото гадже на Тита?

Одобрявате ли новото гадже на Тита?

Избрано от Интернет