Алисия иска да забременее от Ники Михайлов

  • 20 април 2012 15:46

  • 4396
  • 1
Алисия иска да забременее от Ники Михайлов
©

Алисия пак освирепя и отново не пуска Валери-младши при баща му.

Бившата жена на футболиста тъкмо се беше поукротила , но всички новини около раждането на детето на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб и Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През пак са я изкарали извън равновесие и тя отново започна да си върти номерата.

Фолк дивата толкова ревнува от появата на малката Никол и  щастието, което е обзело таткото, че въпреки първоначалното ѝ намерение да пуска сина си при баща му и новото му семейство, сека поведението ѝ е точно обратното, пише вестник ''Всеки ден''.

От изданието съобщават още, че гаджето на Ники Михайлов - АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, вече не взима таблетки срещу забременяване. Певицата си правела тънки сметки да забременее от вратаря на ''Твенте'' и по този начин да си опече бъдещето.

Самият Михайлов наскоро за пореден път призна в интервю, че мечтата му е да има три деца.

Странното е обаче, че синът на Боби Михайлов никъде не споменава АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия като майка на поне един от наследниците си.

Последвайте канала на

4396 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
igracha

2012.05.15 | 09:41

1
Типичен цигански манталитет с единствената разлика , че е насочен не към държавата за помощи(тъй като тя е доста бедна), а към платежоспособни футболисти - така и така разбра че с деца не може да ги задържи горката и реши, че може да бръмчи поне на солидни издръжки, с които да си разкрасява крокодилския фейс и да си опъва срамните устни!Жалка чалгаджийка

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини