Гери-Никол яхна Бентли за рождения си ден

Чудовищно скъп подарък получи Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B от родителите си за рождения си ден. Майката и бащата на яката дупара я зарадваха с чисто ново "Бентли". Цената на подобно возило варира между 200 000 и 250 000 лева, пише HotArena.

Парите не са проблем за семейството на Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B. Родителите й са доста заможни и искат да подарят на единственото си дете така мечтаната от него кола. Новата играчка на изпълнителката е пълна с екстри. Скъпарското возило блести яко отвътре и прилича на дискотека, когато се влезе в тунел.Герито отпразнува 22-ия си рожден ден шумно в курорта Св. св. Константин и Елена. На един от най-тузарските плажове в България певицата събра най-близките си приятели. Купонът започва от обяд и приключва чак в ранни зори. На плажното парти са гаджето на Гери - Дани Илиев, както и други известни личност от хайлайфа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Happy22

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on


Едва на другия ден Гери отскача до Варна, за да се види с родителите си. Певицата изобщо не подозира за подаръка, който я очаква. Яката дупара води семейството си на заведение. Родителите на Гери не дават индикации, че ще й подарят нещо. След края на вечерята семейството пожелава да се разходят заедно из морската градина. Водят я на паркинг, на който е спряла колата, вързана с панделка.

Гери-Никол остана без участия

Koгато баща й дава ключовете, Гери не може да повярва. Тя вече е горд притежател на така мечтаната от нея кола. Изпълнителката не може да си намери място от вълнение. Тя изпада в екстаз. Веднага се качва в "Бентлито", за да го пробва. Гери пори широките варненски булеварди в продължение на няколко часа, ала те не са достатъчни, за да се нарадва на луксозната кола.

Единствено Гери се притеснява да шофира, когато има огромен трафик. Тя лесно се изнервя от тежкото движение. Затова, когато трябва да пътува в час пик, тя дава ключовете на любимия си Дани Илиев, който също така има афинитет към скъпите и бързи коли.

Коментари

 1. 2020.08.06 | 00:31
  Интересни неща се появяват в медийте, не говоря за злобните изблици на шепа хора, говоря за нещо по особенно, което ще рече че! Спирам до тук, без пояснения!.
 2. 2020.08.05 | 21:14
  Нищо общо,беше чанта,не бентли и това бентли струваше 250000 евро не лева
 3. 2020.08.05 | 16:00
  много е дифектна
 4. 2020.08.05 | 14:47
  ша повърна. който е писал тая статия явно си е представял как "пори" нещо друго
 5. 2020.08.05 | 14:34
  Ако тези "заможни хора" бяха инвестирали в уроци и образование щеше да е по-добре. Но прозвището яката дупара и подхожда, друго не и трябва!
 6. 2020.08.05 | 11:01
  Илиана Раева!??
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още