Слух вбеси Преслава

Преслава се вбеси на слухове, че си е уголемила бюста. Повод бе снимка на хитовата пайнерка по бански, който подчертаваше перфектната ѝ форма. Първите коментари на почитатели бяха последвани от статии в сайтове, което явно нервира изпълнителката на „Беден в сърцето”, защото реагира доста бързо, пише HotArena.

„Това, че не ви ги навирам в лицето с тоалетите си, не значи, че съм си уголемила бюста! Нямам силикон!”, написа Преслава върху кадър на статията по темата и го сподели във фейсбук. С това не се изчерпи изявлението ѝ. Към снимката си, която предизвика клюките, певицата изясни, че се е подлагала  на две коригиращи операции, които не е крила от хората.

Преслава и мъжът й Павел направиха грубо нарушение на пътя

„Не се опитвайте да ме изкарате изкуствена „кукла”! Писна ми да чета подобни статии. Смятам, че и всеки нормален човек, след като попадне на 10 подобни материала, ще си направи извод, че лягам под ножа за какво ли не!”, гласи съобщението на Преслава.

Добричлийката се подложи за първи път на коригираща операция преди години. Тогава тя намали гръдната си обиколка, тъй като изпитвала чувство за тежест и дискомфорт. Втората операция на Преслава е корекция на носа ѝ. Тя е говорила открито и за двете. „С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и ми се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото! Дори се наложи да го направя по-рано от предвиденото”, сподели Преслава с почитателите си през юли, миналата година.

В последно време добричлийката предпочита да коментира слухове или пък да отговаря на въпроси само в разговор с почитателите си в социалните мрежи. Преди няколко седмици Преслава бе попитана в инстаграм от фен дали „има хиалурон или нещо в скулите”.

„Не, все още не съм си слагала нито хиалурон, нито силикон, нито ботокс”, отговори звездата.

Коментари

 1. 2020.07.12 | 15:47
  Не си е оголемила бюста, но знам, че си е стеснила халката, че от толкова дупчене не държи компресия вече.
 2. 2020.07.12 | 15:10
  Моля, повторете по два пъти всяка сричка от думата МЕ-КИ-ЦИ!
 3. 2020.07.12 | 15:03
  Кой се интересува от тази стара чанта?
 4. 2020.07.12 | 14:44
  Незнам немога аз, като видя зора и почвам да се приструвам на болен, заприличал съм на мишка
 5. 2020.07.12 | 14:03
  Hei Par --??? Zal
 6. 2020.07.12 | 13:18
  Много поздрави на пластичният хирург много е добър
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет