Обвиниха Джъстин Бийбър в изнасилване

  • 22 юни 2020 09:57

  • 2688
  • 5
Обвиниха Джъстин Бийбър в изнасилване
© Getty Images

Канадската поп звезда Джъстин Бийбър получи обвинения в изнасилване от две жени. За сега обаче само в социалните медии, пише "Монитор".

Едната от тях – на име Даниел, разкри в социалните медии, че е била изнасилена от певеца през 2014 г. в хотел „Четири сезона“.

Жената, която отказа да разкрие второто си име „по лични причини“, заяви, че нападението е станало след събитие в Остин, Тексас на 9 март 2014 г.

След това тя описа събитията от нощта, в която твърди, че е била изнасилена от Бийбър, твърдейки, че е била на 21 години по време на нападението. Даниел заяви, че предполагаемият сексуален акт се е случил без нейно съгласие. Джъстин Бийбър по това време имаше връзка със Селена Гомес.

Джъстин Бийбър отложи турнето си заради коронавирусa

Малко след съобщението на Даниел, друга жена, наречена Кади, излезе с подобни обвинения срещу певеца, твърдейки, че също е била изнасилена от Бийбър на 4 май 2015 г., след като е била поканена в хотел в Лангъм, където той бил отседнал. Според момичето сексуалното посегателство се е случило въпреки призивите й да спре и молбите й, че не бива да прави секс с никого преди брака поради традиционното си възпитание. Предполагаемата жертва заяви, че не е била готова да говори за нападението по-рано, страхувайки се от позора, който може да нанесе на семейството й.

Много от феновете на Бийбър отхвърлиха твърденията на Кади и Даниел, но имаше и такива, които подкрепиха твърденията на двете момичета.

26-годишният Бийбър, който сега е женен за Хейли Род Болдуин, не отговори пряко на обвиненията.

Последвайте канала на

Novini.bg
2688 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Преди години

2020.06.22 | 17:56

4
докато беше съвсем сополанко имаше разспространено порно видео как чука и момичето реве-изтриха го набързо......................тоя е ПЪЛЕН БОКЛУК и съм склонен да вярвам
да трият ги

2020.06.22 | 18:00

5
то и с б.б. имаше едно видео преди години при първата си официална визита при Путин как на метри преди да си стиснат ръцете се отклони и се здрависа мъжката с един здравеняк като него от приближените на Путин-голяма тъпня беше-ама и това го изтриха
тттттъп

2020.06.22 | 13:36

3
Това подобие на мъж, не може да изнасили. По-скоро той е изнасилен ха-ха-ха
ЧИ-ЧЕ-ТО

2020.06.22 | 11:05

2
Бедните канадски селянки. Хванала го сама, сама си го сложила и сама се изнасилила. Такива бедни боклуци заслужават да ги риташ във главата, докато не им стане мека като крем брюле :) Смърт за бедните селянки, смърт за БЕДНИТЕ!
та

2020.06.22 | 10:27

1
тая не трябвало да прави секс преди брака, но отишла в стаята му в хотела, легнала му в леглото събула гащите, разкрачила се и викала, че не трябва да правят секс преди брака. голям филм с тия изнасилвания. де що някоя легнала с някой известен се сеща след години, че била изнасилена и все пари искат. много доходоносно

Добави коментар

Водещи новини