Луна: Вярвам в Бог, а не във вируса!

  • 25 март 2020 16:39

  • 2125
  • 11
Луна: Вярвам в Бог, а не във вируса!
© Фейсбук

"Вярвам в Бог, а не във вируса! Първо признавам него, за мен не съществуват вируси, но материята, в която е навлязъл човекът, алчност, агресия, безумно поведение, това е драмата на човечеството и това ще ни погуби. Уповавам се на Бог, ние сме самозабравили се примитиви, кои сме ние да решаваме какво да стане или какво не. Трябва да припознаем Бог в себе си и да разберем какви сме, да сме смирени." Така фолкфурията Луна коментира пред "България Днес" извънредното положение и пандемията, обхванала целия свят.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 29891

Изпълнителката се е самоизолирала и е свела личните си контакти до минимум, но заради участието си в шоуто "Като две капки вода" й се налага често да излиза от вкъщи и да контактува с екипа на предаването. Преди ден Луна влезе успешно в образа на Ирен Кара, като на сцената демонстрира завидни форми, облечена единствено в трико.

"Естествено, че се притеснявам, когато се събираме за шоуто, ние сме много повече като екип, отколкото зрителите виждат. Постоянно сме в контакт, репетираме. Събираме се около 3 пъти през седмицата, като в неделя е генералната репетиция, преди живото предаване в понеделник. Разбира се, имаме договори, Маги ни посочи вратата, който иска да си тръгне, ако се чувства притеснен от вируса и ако мисли, че е изложен на риск като участник.

Лично аз съм професионалист, длъжна съм да си изпълня договора. Засега всичко е спокойно при нас, организирано е, не знаем как ще е на следващото живо предаване, да не ни скочат, че не спазваме мерки. На фона на цялата ситуация изпитвам неудобство да съм в "Като две капки вода", то вече не е шоу, не е състезание. Не съм там за оценките и за коментарите", коментира Луна, която от началото на шоуто успешно влезе в образите на Емил Димитров, Шер, Лили Иванова и Доли Партън.

На последния лайф на предаването певицата се закача флиртаджийски с водещия и комик Димитър Рачков, който за пръв път се почувства непосилен да балансира шегите й и да влезе в образ. И този понеделник Луна не пропусна да се заяде с актьора Юлиан Вергов, който е част от журито и който преди седмица й даде ниски оценка и сравни изпълнението й на Емил Димитров с Арлекин. Певицата го покани да участва в неин клип, като обяви, че ще му даде главната роля и разкри, че артистът е участвал като статист в чалга клип преди близо 20 години.

След края на предаването Луна веднага се прибира в дома си, където се е отдала единствено на репетиции за новите си превъплъщения. Среща се само с две жени, които идват в дома й да готвят и чистят.

Луна наследи 4 милиона евро

"Контактувам с двете жени, които чистят у дома и готвят, те са допуснати. С други хора избягвам да се срещам, достатъчен ми е целият екип на шоуто. Вкъщи съм отдадена на песните, които трябва да уча за предаването, на сценичното си поведение, на шегите, които се поднасят в ефир. Отдадена съм на предаването, защото хората очакват шоу, разнообразие, вижда се, че започва да има една монотонност на предаването, вече и на мен ми е скучно", размишлява изпълнителката на "Всички на крака".

Самата Луна не изпитва липса на каквито и да е храни, тъй като от години е на строг режим и консумира малки количества. Отбягва месо и набляга на мед.

"Имам дисциплина, не ям месо, не пия алкохол и безалкохолни, не пуша. Пия много вода и билкови чайове, ям мед. Нося маска и ръкавици, всичко у нас е хигиенизирано, нося дрехи само веднъж. Ограничението на месото е много важно, защото чрез него се предават паразити. Лошите мисли, чувства, поведение също влияе. Цялата алчност, която владее света, е ужасяваща, злоупотребата ни с природата също си каза думата. Сега започва всичко, ше станем свидетели на страшни гледки по света. Не се спазва нищо, нали излизам и виждам. Хаос и безобразие е, не виждам осъзнаването у българина", констатира Луна.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 29891

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
2125 11

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 11

Добави коментар
DedoPop

2020.03.27 | 15:53

11
Da i se zabrani dostap do lekari togava, samo do popove!
йокин

2020.03.26 | 21:02

10
Не споминай,НАПРАЗНО,ИМЕТО,Божие.
ало ...

2020.03.26 | 17:02

9
...Дидке....айде спри с пиарите де....като изтърва влака има рейс....
В е л и к и я

2020.03.26 | 16:31

8
Аз пък вярвам че анусът ти е шит .. !
Hahahah

2020.03.26 | 15:23

7
Като вярваш в бог отивай в църквата да се молиш с другите миряни, няма от какво да се страхуваш...малко да ти се избистри вярата като легнеш болна ..
Манев

2020.03.26 | 09:10

6
Луна, ти си едно невероятно съчетание между ум и глупост, по някога едното има превес.
поп Грую

2020.03.26 | 00:14

5
ше й кендзам на путараната
Луна ФЕН

2020.03.25 | 23:52

4
Живко от Варна , той също вярва в БОГ ! А това че една жена от Аксаково, която се казва Ми...а, защо иска Живко да е мъртъв, защото все още не е наред ли ? 14 февр. 8 март, тези празници могат да се празнуват когато може ! Вярно е че излагацята е голяма, но е поправима !
wtf!?!?!??!

2020.03.25 | 18:33

3
чудя се кой е по - зле - тая отрепка или вие дрЪскачите???!!!
перник

2020.03.25 | 17:09

2
дедата каза, че ще я опъне отзад, ако му плати, щото и той вярвал в нея

Добави коментар

Водещи новини