Мишо Бирата издъхнал като Вазов

  • 02 април 2012 08:38

  • 5657
  • 3
Мишо Бирата издъхнал като Вазов
©

Точно преди година 47-годишният Михаил Михов, собственик на пивоварната "Леденика" и президент на федерацията по баскетбол изненадващо почина в хотелска стая в "РИУ Правец Ризорт". Диагнозата му бе остра коронарна недостатъчност. В събота, когато се навърши година от смъртта му, вдовицата Ева направи панихида на варненските гробища. Според нея бизнесменът страдал от високо кръвно налягане и това се оказало пагубно за него, пише в. "Всеки ден".

Източници на вестника в Съдебна медицина разкриват обаче, че Михов издъхнал след среща с 40-годишна любовница. Историята разказва, че по подобен начин - по време на любовни страсти с по-млада любовница е издъхнал преди век и класикът на българската литература Иван Вазов. Според експертите смъртта на Мишо Бирата настъпила, след като мистериозната дама напуснала наетата от бизнесмена стая. Тайнствената жена, която бе заснета от охранителните камери на хотела, бе разконспирирана като Таня Тодорова Сусина. Оказа се, че тя не е нито манекенка, нито някоя от столичните топ красавици. Сусина е 40-годишна дама от Берковица. Двамата се запознават покрай търговските дела на Таня, но отношенията им бързо стават по-специални. Дамата е собственик на голям склад за търговия на едро с безалкохолни напитки и зарежда обектите в региона. Има влияние и печели добре, а освен това е вдовица. Съпругът й умира при катастрофа с мотор още преди десетина години. Сусина е свободна, заможна и чаровна. Тя обаче изобщо не спекулира с близостта си с влиятелния мъж и именно това била една от причините отношенията им да се развиват отлично.

Таня не търси за помощ Бирата дори когато преди 3 години бизнесът й запада и фалира заради многото кредити, които изплаща. Към онзи момент обаче дамата от Берковица била подгонена от данъчните. НАП започнала проверки срещу нея за неизплатени дългове към държавата и Таня се принудила да потърси за помощ стария си познайник. Не е ясно дали това не е бил повод за срещата им във фаталната за Мишо Бирата нощ. Според близки на фаталната спътница Михов й се обадил да се срещнат в Правец, защото имал свободна вечер и можел да я прекара с нея в един от любимите си хотели. Какво точно се случва във фаталната нощ, вече знаела само Таня. Тя напуснала хотела посред нощ, а на следващия ден полицията я прибрала за разпит. Заради деликатната ситуация името й дълго време остана в тайна. Установено е, че бизнесменът е пил виагра, което недвусмислено посочва какви са ги вършили в стаята. След смъртта на Бирата около 69 негови имота, собственост на неговите наследници, бяха предложени на търг заради дълговете му към банка.

Имотите са поставени под Възбрана в крал на миналата година. Сред тях са бившата резиденция на Тодор Живков в лесопарка "Липник", хотел "Дунав" в Русе, както и търговският комплекс към него. Имотите били наследени чрез фирма "Хотел Мениджмънт". Общата сума, на която са оценени всички имоти, е за около 10 милиона лева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5657 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Aida_v

2013.11.01 | 12:34

3
Вазов е получил инфаркт по време на обяд със семейството си,а не в обятията на млада любовница,както говори мълвата...
ВЪЗМУТЕНИЯТ НАРОД

2013.07.29 | 11:23

2
Не можаха да се разберат с ББ за имоти и го самоубиха - Тоя винаги е имал млади любовници каква 40 годишна ?!!!
случаен

2013.06.11 | 14:50

1
голям праз кой с кого спал.важно е \бб да е доволен-наверно тази 40 г е негов агент под прикрите- и спи с неговите противници да ги сексторероризира-хахааа

Добави коментар

Водещи новини