Българката Радина танцува с Майкъл Джордан

  • 20 февруари 2020 12:36

  • 24898
  • 1
Българката Радина танцува с Майкъл Джордан
© instagram

Непоказвани досега кадри от сватбата на Радина Анева и синът на Майкъл Джордан се появиха в мрежата. Българската снаха на баскетболната легенда сподели снимки, на които танцува със свекъра си в мрежата.

Милите снимки разтопиха феновете на двойката. На тях се вижда как двамата са заплетени от безкраен танц, пише в. „България днес”.

Причината Анева да сподели кадрите е фактът, че преди дни Майкъл имаше рожден ден. С пожелание за празника тя публикува снимките в социалните мрежи, показвайки, че двамата са в перфектни отношения.

Радина Джордан с честитка за съпруга си

Джордан събра най-близките си приятели и семейство, за да отпразнува рождения си ден. А сред поканените бе и снаха му Радина.

Двамата си допадат още при първата среща, а по време на сватбата на Радина със сина му Джефри, Майкъл дава публично одобрението си за нея.

Тя от своя страна също е привързана към своя свекър и не крие това. „Честит рожден ден” написа Радина на снимките в мрежата.

Синът на Джордан—Джефри също не пропусна да поздрави баща си за празника. Той сподели още кадри от сватбата, на които е с известния си родител

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mjmondays

A post shared by Jeffrey Michael Jordan (@heirjordan13) on

 

 

Novini.bg
24898 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.02.21 | 20:10

1

Българка била, вече е хамериканка от хафрикански произход, особенно потомството и!

Добави коментар

Водещи новини