Теа и Наум направиха погача на дъщеричката си

  • 22 януари 2020 17:35

  • 2710
  • 3
Теа и Наум направиха погача на дъщеричката си
© instagram/shopov/

Едно от звездните бебета на 2019 г. - дъщеричката на звездата от "Откраднат живот" Наум Шопов и половинката му Теа Минкова, имаше своя първи празник. Става въпрос за ритуала, на който жени орисват детето, а именно - погачата. 

Амая със сигурност няма да си спомня празненството, но от снимките в профила на Теа се вижда, че е било наистина уютно и весело тържество, предава Нова Телевизия.

Във влога си Теа споделя, че доста фирми са се свързали с тях с предложението да организират безплатно празника на Амая, но родителите отказали.

Празникът се чества на 40-ия ден от рождението на бебето и за Теа и Амая той е започнал рано сутринта с посещение в църква, където свещеник им е чел молитва. На младите родители било препоръчано да не чакат бебчето да навърши годинка.

Наум Шопов стана татко на момиче

Самият празник се е състоял в дома на майката на Теа и е бил в розовата гама. Имало е мъфини с името на Амая, много френски макарони и торта.

Разбра се, че Наум и Теа очакват първата си рожба през лятото, когато двамата споделиха снимка от почивката си на остров Тасос. Амая се роди на 5 декември миналата година. 

Последвайте канала на

Novini.bg
2710 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.01.23 | 06:48

3

кви са тия отрепки?

направили

2020.01.22 | 23:01

2

направили едно дете и се скъсват да си правя реклама около него. все едно са направили нещо невероятно. а децата са просто нещо нормално. не трябва да се правят на велики, че родили едно дете. на петото да почната се правят. до сега са на -50% прираст.

asdfas

2020.01.22 | 22:05

1

кой го интересуват тия ?

Добави коментар

Водещи новини