Бащата на Меган Маркъл: Тя няма да ме види, докато не ме закопаят

  • 22 януари 2020 12:29

  • 6163
  • 1
Бащата на Меган Маркъл: Тя няма да ме види, докато не ме закопаят
© YouTube

Бащата на Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: отново покърти света с интервю, в което се оплаква, че дъщеря му не иска да го вижда.

Тя няма да ме види, докато не ме положат в гроба, казва Томас в поредно интервю в документален филм, който ще се излъчи по Канал 5 на Острова, предава "Монитор".

Бащата на Меган Маркъл е готов да свидетелства в съда срещу нея

Томас постоянно злепоставя Меган. „Не очаквам тя да се свърже с мен предвид обстоятелствата и това, което в момента говоря. Нито пък Хари. Смятам, че те вече са изгубени души – не знам какво искат, и не мисля, че и те знаят“, допълва той.

Томас наскоро изяви желание да свидетелства в съда срещу дъщеря си, за да докаже, че тя не се е самофинансирала, докато следва. Според документи, показани на журналисти, Томас се обединил с британския таблоид Mail on Sunday, срещу който херцозите на Съсекс са повели дело през октомври миналата година. Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: са подали иск срещу изданието за публикация с лично писмо на херцогинята, адресирано до баща ѝ.

Кралица Елизабет Втора взе решение за принц Хари и Меган

Последвайте канала на

Novini.bg
6163 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Angry bird

2020.01.22 | 13:01

1

Оффф, абе защо въобще ни занимавате с такива глупости....Нима няма далеч по-съществени и интересни неща, за които да ни информирате?! Много ниско падате, ей новини.бг

Добави коментар

Водещи новини