Анита Мейзер се покри след затвора

Анита Мейзер изчезна на тайно място след излизането си от затвора. Мисис България потъна буквално вдън земя и никой, дори най-близките й приятели, не може да се свърже с нея.

Единствената, с която Мейзер общува, е дъщеря й Джули. Момичето е поело целия бизнес на майка си, както и грижите за нея, пише „България днес”.

След като излежа двегодишна присъда за причиняване на смърт по непредпазливост на съпруга си Николай Димов, Анита потъна в забвение. Според нейни приятели, тя се крие на усамотено място, за да се възстанови след преживените ужас и стрес.

Здравето й било силно разклатено и тя минала на специална билкова диета, за алкализация на тялото си. Мейзер обмисляла дори да замине за САЩ, но накрая се отказала, тъй като не искала да се разделя с дъщеря си Джули.

Тя още не може да се оправи с кошмарите, които преживя покрай смъртта на съпруга си Николай Димов.

Така и не стана ясно, какво точно се е случило между двамата във фаталната нощ. Мейзер на няколко пъти променя показанията си за нощта на инцидента. По-късно, в участъка дори се опита да подкупи полицай.

Заради двете престъпления съдът й определи присъда от 3, 5 години за убийството и 4 години за подкупи на полицай, но Върховния касационен съд в крайна сметка фиксира престоя й в затвора само на две години.

Коментари

 1. 2019.11.07 | 11:47

  Моля ви, не показвайте повече тази извратена садо-мазохистка. Била "мисис", явно и журито, което я е класирало, е участвали в мръсните и игри.

 2. 2019.11.07 | 07:21

  като не е станало ясно,защо е лежала в затвора....защо съдията не лежал вместо нея......боже .....боже..

 3. 2019.11.06 | 22:17

  Ами отишла си е у дома-у гетото.

 4. 2019.11.06 | 16:15

  Тая по добре да не се показва на обществени места да не плаши народа!

 5. 2019.11.06 | 16:00

  На кой му дреме за тая циганка

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Харесва ли ви новата песен на Гери-Никол

Харесва ли ви новата песен на Гери-Никол

Избрано от Интернет