Веско Маринов сваля Ирина Флорин

  • 22 март 2012 06:26

  • 6086
  • 5
Веско Маринов сваля Ирина Флорин
©

Естрадният трубадур Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши се утеши на парти в компанията на Ирина Флорин. Малко след като пристигна в столично заведение по повод 8-ия рожден ден на таблоидното предаване на Венета Райкова “Горещо”, той заседна на маса с певицата.

Маринов най-напред поздрави познати и приятели, а след това се присламчи към женската компания на г-жа “Цвят лилав”. Двамата дълго си говориха задушевно, като пеещата дизайнерка пренебрегна приятелките си.

Флорин видимо беше заинтересувана как е Веско след раздялата със съпругата му Цветанка. Тя му обясни, че сега трябва да го спохождат само хубави неща. Певицата дори се пошегува, че ако двамата не си намерят скоро половинки, ще се вземат един друг. Веско не остана безразличен и веднага поиска телефона на Ирина. Той дори я набра, за да е сигурен, че не е объркал номера й, а и за да й даде своя. Флиртът между двамата не остана незабелязан от околните и куп фотографи се стекоха, за да ги щракнат. Това ги смути силно и певците набързо се отдалечиха един от друг, пише "Телеграф".

Сред гостите, които уважиха партито на Венета Райкова, бяха Великият приор на Великия приорат – България Румен Ралчев и съпругата му – режисьорката Магдалена Ралчева, Жорж Ганчев с половинката си Шуши, продуцентите Димитър Митовски и Магърдич Халваджиян, актрисата Диана Любенова и съпругът й Лес Уелдън, бизнесменът Христо Сираков, светският лъв Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в, певците Бони, Джина Стоева, Румънеца. Мис Дупе Биляна Йотовска пък пристигна с половинката си - културиста Митко Димитров, бившата футболна половинка Асдис Ран беше с приятелка, докато Митьо Пищова дойде сам. Той през цялата вечер видимо скучаеше в сепарето си, като не общуваше почти с никого.

Последвайте канала на

6086 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
mp3

2013.12.06 | 09:10

5
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! След регистрацията ще получите имейл на български език с кратки съвети! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Успех! Вашата покана е тук:http://signup.wazzub.info/?lrRef=e5d0f2e7

2013.12.06 | 09:10

4
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си
simo

2013.12.06 | 09:10

3
Заинтересувана е тя, ама колко му е дебелината на портфейла.Тая разпоретина така и не можа да баламоса някой балък с пари за толкова години.Мина й гаранцията отдавна.
Toto

2013.12.06 | 09:10

2
Тая стара чанта Иринчето и аз бих и опънал бръчките. Дърта пичка е ама, има много живот още в нея
ebe mu se na veskoto

2012.03.23 | 09:31

1
ebe mu se na veskoto

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини