Лили Иванова стана астроложка

  • 02 септември 2019 12:09

  • 2110
  • 2
Лили Иванова стана астроложка
© Булфото

Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи стана астроложка на стари години. 80-годишната прима на естрадата в последно време се увлича по езотерика и астрология, макар да твърди, че си остава „по-здраво стъпила на земята, откогато и да е преди“.

Лили сама си направила изчисленията кои са благоприятните дни за концертите й в зала 1 на НДК преди Нова година. Първоначалната идея била тя да направи два спектакъла през ноември, пише в.  „Телеграф“.

После обаче си измайсторила съответните астрологични справки и преместила датите през декември, а спектаклите увеличила на три – 8,9 и 10 декември. Това, с което основно се съобразила, са благоприятните аспекти на планетата Венера – покровителката на нейната зодия Телец.

Лили също не искала да попада под лошото влияние на ретроградния Меркурий и изчакала да мине вредното му облъчване през ноември. Така тя съчетала добрите дни на планетата на парите Меркурий и планетата на интереса и любовта – Венера.

Досега е известно, че основно композиторът Тодор Филков е този, който прави хороскопите на Лили. Тя е в добри отношения с него и продължава да й разкрива тайните на астрологията. Преди да направи който и да е концерт, примата се съветва с него. Търсила го е също и преди покупката на жилището си срещу гарата в Подуяне.

Иначе самата тя понякога си хвърля пасианси с карти и се опитва да си прави някакви изчисления по астрология, но това е по-скоро занимавка за ума, а не увлечение.

Последвайте канала на

Novini.bg
2110 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Лили бабушкер от 14 век

2019.09.02 | 13:17

2

Не е лесно да си родом 14 век превътяла е зверски... искукала е!!!

Andon

2019.09.02 | 12:28

1

Колос в българската естрада, но годините си казват своето.

Добави коментар

Водещи новини