Щерка на Милянкова с разцепена вежда

  • 27 август 2019 16:40

  • 12925
  • 3
Щерка на Милянкова с разцепена вежда
© Фейсбук

Най-малката дъщеря на моделката Ирена Милянкова - Виктория, влезе в болница! Това обяви самата тя в социалните мрежи, като благодари на спешния екип на "Пирогов" за бързото съдействие и съпричастност към пострадалата й щерка.

Последното, шесто дете на моделката е прието в неделя в здравното заведение с рана на веждата, но е изписано още същия ден.

Моделката сподели снимка на детската клиника в болница, като побърза да успокои последователите си, че дъщеря й е без опасност за живота. Според запознати раната е вследствие на невинни детски игри, пише в. "България днес".

"Благодаря на всички специалисти и служители от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов", които въпреки напрежението, под което работят, бяха изключително внимателни, търпеливи и съпричастни към пострадалата ми 3-годишна дъщеря! Благодаря и на всички, които са се погрижили детската клиника в болницата да се превърне в една пъстра и приказна среда! Дъщеря ми излезе от противошокова зала с усмивка!", написа моделката в мрежата.

Запитана от свой почитател дали малката Виктория е добре, Ирена заявява: "Няколко шева на веждата, но всичко е наред". Въпреки че моделката се раздели с последния си мъж Никола Чолаков, двамата продължават да поддържат близки отношения в името на двете си деца. Бизнесменът написа "Герой" под снимката, в знак на съпричастност към невръстната си дъщеря.

Последвайте канала на

Novini.bg
12925 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.08.28 | 09:10

3

Щом е само веждата, че почват да им се цепят и други части на тялото.

!

2019.08.27 | 21:26

2

две очи на 6 не стават. Надявам се един ден да го разбереш!

Ани

2019.08.27 | 21:04

1

Щом майката е родила 6 деца и очите и трябва да бъдат на 6 ! Играчка, плачка !

Добави коментар

Водещи новини