Джеси Джей се сбогува със социалните мрежи

  • 26 август 2019 15:46

  • 15609
  • 0
Джеси Джей се сбогува със социалните мрежи
© Instagram/jessiej

Британската поп звезда Джеси Джей се оттегля от социалните мрежи, пише "Монитор". Певицата обяви решението си в дълга публикация в Инстаграм, като побърза да обясни пред феновете си, че до решението си е стигнала не вследствие на лична травма, а дори напротив.

За сведения, добре съм. Щастлива, здрава и с всичкия си. Хората си мислят, че тези, които се отказваме от Инстаграм, го правим защото преминаваме през някаква трагедия. Всъщност е точно обратното. Чувствам се изключително добре и искам да съхраня това чувство. В Инстаграм е забавно, но той не е истинският живот, заяви изпълнителката на Queen. Въпреки това даде заявка, че в бъдеще ще възобнови отново профила си.

Съобщението на звездата идва само дни, след като с подобно изявление се разписа и нейният любим – актьорът Чанинг Тейтъм. Той обясни, че Инстаграм го лишава от възможността да расте творчески и че би се върнал отново в социалната мрежа, когато почувства, че е изкристализирал правилната посока за себе си.

Джеси Джей и Тейтъм са заедно от есента на миналата година, скоро след като актьорът от „Професия: Стриптийзьор“ се раздели със съпругата си Джена Дюан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Последвайте канала на

Novini.bg
15609 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини