Райна и гаджето ѝ се разделиха с шумен скандал

Сладкопойното пиле на поп фолка Райна се раздели с бурен скандал с гаджето си ММА боеца Валери Тюлеков.

Двамата, които за около година обиколиха любимите дестинации на певицата и демонстрираха абсолютна физическа и духовна близост, се скарали жестоко и завършили в полицията, където продължили с взаимните обиди.

Тюлеков взел телефона на Райна, както и ключовете от колата ѝ след шумната разпра. Тя го наклеветила в полицията и там словесният екшън продължил, пише Струма. Взаимните им обвинения били срамни и позорни.

Веднага след скандала Тюлеков и Райна махнаха всичките си снимки в „Инстаграм“, свидетелстващи за пламенната им любов. Припомняме, че двамата са гаджета от около година, в която сякаш връзката им бе безоблачна. Пътешествия, романтични жестове и думи и изведнъж брутална кавга. Ревност май, е в основаната на раздялата между двамата. Поне така се шушука в Сандански.

Коментари

 1. 2019.08.26 | 12:11

  Ти доста вилнееш из сайтовете с тая версия за ''дъртата'' Райна, започвам да си мисля, че бая и завиждаш. Нека ти напомня, че 37 години и начина по който тя изглежда изобщо не може да прокара подобна мисъл в ума на нормален човек, ето защо съм убеден, че си грозна, озлобена заради нещо пикла, която по цял ден следи новините покрай Райна и редиш коментари за годините и. За доста по-възрастните и колежки не съм попадал на такива коментари, очевадно са на лична основа. Явно не можеш да преглътнеш нещо, лоято тя има, гаджето ли, хубостта ли, животс и ли, не знам, но по 'ялово' дърво никой не хвърля камък. Явно имаш силно личен мотив да я мразиш и мерзиш толкова? Не ти се получава, смени плочата, че тва с годините е смешно.

 2. 2019.08.26 | 10:10

  Толкова сте злобни и завистливи,спрямо Райна . Но мога да ви кажа , че не можете да стъпите на Райна на малкият пръст , защото за разлика от всички вас тя изглежда много по млада за годините си .

 3. 2019.08.26 | 01:06

  вече си личи че хем не е млада а клони към трета възраст хем килцата си личат обилно, но не това е важно,,,селянката си е селянка момчето изглежда добро и готино,,,бегай увреме от тази бро...

 4. 2019.08.24 | 11:53

  Тогава защо жълтите журналя пишат за светските двойки колко много се обичат, къде ходили, какво си подарили, какво чаве са си направили, като в следващия момент тези същите показват най-ниски човешки страсти, псуват се и ще се избият. Пример за Антония Петрова, Златка, Алисия и други подчовеци... Този сайт да пише за нещо полезно за човечеството - за екология и мерки да се намали парниковия ефект. Такива звезди еднодневки са ненужни и дори вредни.

 5. 2019.08.23 | 23:56

  Това са македонци, нали?

 6. 2019.08.23 | 22:52

  Помня я от Биг Брадър колко беше префърцунена и как постоянно набиваше канчето на Константин .
  Слава Богу, той се отърва...

 7. 2019.08.23 | 21:37

  Много кррасива двойка, жалко! Дано се съберат, напук на злобарите!

 8. 2019.08.23 | 19:35

  Хората които зобят толкова са много изнервени и агресивни, така, че хич не се учудвам, ако и е и посегнал

 9. 2019.08.23 | 16:58

  те, затова нямам фацебук, инстаграм и тем подобни, за да не се налага да качвам- да свалям...де'ба и селяците

 10. 2019.08.23 | 15:27

  Публична тайна са хомо изпълненията на това момче!!!

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет