Благо се обясни в любов на Златка

  • 14 август 2019 20:37

  • 22630
  • 4
Благо се обясни в любов на Златка
© Instagram

Благой Георгиев и Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че празнуват една година от първата си среща.

Футболистът не пропусна да поздрави половинката си по случай личния им празник. Той го направи чрез послание в профила си в Инстаграм.

"Измина една година!!!! Една година, откакто сме заедно. Една година, в която на нас ни се случиха неща, за които някои хора трябва да чакат цял живот. Но не това е най-важното. По-важното е, че аз намерих човека и жената, която винаги съм търсел. Намерих любовта, която така и не намирах. Намерих приятеля, на когото мога да разчитам винаги. Намерих човека, който ще застане винаги зад мен без значение от обстоятелствата. Маци, благодаря ти, че те има и че си с мен. Обичам те безкрайно!!!!", написа Благо.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Измина една година!!!! Една година,откакто сме заедно. Една година,в която на нас ни се случиха неща,за които някои хора трябва да чакат цял живот. Но не това е най-важното. По-важното е,че аз намерих човека и жената,която винаги съм търсел.Намерих любовта,която така и не намирах.Намерих приятеля,на който мога да разчитам винаги. Намерих човека,който ще застане винаги зад мен без значение обстоятелствата. Маци,благодаря ти,че те има и че си с менОбичам те безкрайно!!!! @zlatka_raykova

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on

Последвайте канала на

Novini.bg
22630 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.08.15 | 11:16

4

бахти мангите

Стоянка пенчева

2019.08.15 | 11:12

3

Пожелам и след десет и повече години да го четем в Инстаграма

Vl

2019.08.15 | 06:47

2

На това момче 100% се смее цяла София..да не кажа и България.Как ще си вземеш точно тази баце...у дома

2019.08.15 | 06:12

1

Много църни тия двамата ве...!Дали по рождение,или от плажният загар...

Добави коментар

Водещи новини