Благо се обясни в любов на Златка

Благой Георгиев и Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че празнуват една година от първата си среща.

Футболистът не пропусна да поздрави половинката си по случай личния им празник. Той го направи чрез послание в профила си в Инстаграм.

"Измина една година!!!! Една година, откакто сме заедно. Една година, в която на нас ни се случиха неща, за които някои хора трябва да чакат цял живот. Но не това е най-важното. По-важното е, че аз намерих човека и жената, която винаги съм търсел. Намерих любовта, която така и не намирах. Намерих приятеля, на когото мога да разчитам винаги. Намерих човека, който ще застане винаги зад мен без значение от обстоятелствата. Маци, благодаря ти, че те има и че си с мен. Обичам те безкрайно!!!!", написа Благо.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Измина една година!!!! Една година,откакто сме заедно. Една година,в която на нас ни се случиха неща,за които някои хора трябва да чакат цял живот. Но не това е най-важното. По-важното е,че аз намерих човека и жената,която винаги съм търсел.Намерих любовта,която така и не намирах.Намерих приятеля,на който мога да разчитам винаги. Намерих човека,който ще застане винаги зад мен без значение обстоятелствата. Маци,благодаря ти,че те има и че си с менОбичам те безкрайно!!!! @zlatka_raykova

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on

Коментари

 1. 2019.08.15 | 11:16

  бахти мангите

 2. 2019.08.15 | 11:12

  Пожелам и след десет и повече години да го четем в Инстаграма

 3. 2019.08.15 | 06:47

  На това момче 100% се смее цяла София..да не кажа и България.Как ще си вземеш точно тази баце...у дома

 4. 2019.08.15 | 06:12

  Много църни тия двамата ве...!Дали по рождение,или от плажният загар...

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет