Астроложката Алена: Раздялата на Софи и Гринго беше "планирана" от звездите

Миналата година излезе астрологичната ми книга с хороскопа за 2019 година. В нея говоря за раздели, прекратяване на лични и делови отношения заради словесна агресия и физическа саморазправа, следствие от непреценени думи или поведението, което обижда, отблъсква, разделя. Партньорските отношения при известните двойки, без значение колко дълга е връзката им и какви са техните планове за съвместно бъдеще, не правят изключение, каза астроложката Алена пред в. "България днес".

И при Софи и Гринго, и при Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб и Биляна Дол, и при Андреа и Кубрат Пулев на първо място са личните им астрологични аспекти, отговорни за случилото се, а след това идва ред на глобалното влияние на планетите, което ги досмачква. Ако една връзка е стабилна, ако е основана на искреност, а не на материални стремежи и желание да използва, докато може, уж "любимия" човек, а след това да го захвърли като ненужна дреха, всичко ще е наред. Много често причина за раздялата е в неспазената съдбовна забрана за брак или в пълно несходство на характерите на партньорите заради датите им на раждане и техните зодиакални знаци, прикрити зад първоначални силни, дори изпепеляващи чувства. И най-дългогодишните партньорства се разпадат, когато са създадени в период, обричащ ги на провал, без значение колко силни са били чувствата на партньорите, когато са се залюбили.

За физическото насилие и агресията в брака прошка няма!

Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб до неговата 31 година е имал съдбовна забрана за брак. Всичките му връзки са били обречени на раздяла заради факта, че са го "обожавали", за да се възползват от парите му, дори и ако обожателките си имат достатъчно и печелят добре. Неговият съдбовен път изисква да живее през по-голямата част от живота си извън България, където му е отредено да създаде дом и семейство, за което още не е съзрял. Този човек все още не е спазил изискването на съдбовния си път да се установи трайно в чужбина, за да избегне провалите в личния и професионалния живот и здравословните проблеми. След като е в период на нова среда и познанства и в година на съдбовно подчинение е напълно в реда на нещата отношенията, които създава, неподчинени на съдбовните му изисквания да са краткотрайни и пред разпад.

Биляна Дол е родена на дата на кармична разплата, която е причината да е с големи претенции, само претенции. Стремежът й към стабилност, бих казала паразитираща стабилност, заложен в нейния съдбовен път, я подтиква към търсенето на кого да се увие като лиана и да си живее живота. В момента е в период на ново начало, на прибързани и необмислени действия, склонна да обижда и наранява, с което се обрича на самота, ако не промени поведението си. Малко вероятно. Ще търси друго дърво, от което да черпи живителни сокове.

Като зодиакални знаци не са сходни, затова раздялата е естествен изход в отношенията им. Няма да се изненадам, ако Биляна отново реши да се прилепи към Божинов, усети ли, че самотата започва да владее дните й.

Раздялата на Софи и Гринго  беше "планирана" от звездите след края на юли тази година. Разводът е факт преди рождения ден на Гринго, който е носител на трудности и изявена агресия. Насилието преди развода спрямо Софи щеше да е бледа репетиция спрямо насилието, на което щеше да е подложена след рождения му ден. Спасила се е горката, да се радва. Пет месеца й стигат. Както бях написала в прогнозата си за тяхната сватба, заради Марс, управителя на деня на бракосъчетанието, ще прехвърчат искри, преминаващи в бури. Вторник, ден на Марс, ги орисва на емоции до агресия в брака. Раздялата им е ускорена, колкото и невероятно да звучи, и от скъпите им халки със "зашеметяващ дизайн", на които имената им са изписани уж с черни диаманти. Ударението е на черното, погребало брака им в неговия зародиш.

Кубрат Пулев и Андреа са сбъркали още в мига, когато отношенията им прераснаха в партньорство, но без обещание за брак. Като астрологични и нумерологични характеристики раздялата им беше въпрос на време. Кубрат Пулев е имал съдбовна забрана за брак до неговата 29-а година в долната граница и до 35-а година в горната, ако не е срещнал през интервала от 6 години своята половинка. Връзката му с Андреа е започнала много преди отпадането на неговата забрана, когато е бил на 26, а тя - на 20. Нейната съдбовна забрана за брак е отпаднала през януари 2019 година, така че тя е точно в периода си на раздяла. Съдбата ги разделя, когато и двамата вече имат право да променят живота си и да потърсят нови партньорства, особено след целувката на Кубрат, която обиколи световните медии и която според астрологичните заложби Андреа не успя да преглътне и да прости унижението. И тук раздялата е предопределена.

Любовта е временна, но прерасне ли в обич, ето ти предпоставка за стабилен хармоничен брак. Съвети за щастие в личните отношения няма. Все пак първото изискване е да има яснота дали двама партньори са астрологично подходящи, за да живеят в брак. Втората, по-важна от първата е яснотата дали и докога има наложена съдбовна забрана за брак. Семейство, създадено по време на съдбовна забрана, обичайно се разпада. Силно е изявено невежеството сред хората, отхвърлящи съдбовните заложби, или пък заради самомнението, водещо до думи като "те ли па ще ми кажат". Брак, сключен в събота, също търпи семейни кризи.

Коментари

  1. 2020.01.15 | 15:44

    Лъжлива мърла от ГЕРБ!

  2. 2019.07.18 | 12:07

    След 2месеца пак ще бъдат заедно. Ние циганите сме така, ще има песни и кючеци до зори.

  3. 2019.07.18 | 10:27

    В Астрологията няма такова нещо "съдбовна забрана". Измисляш си "термини", не ги обясняваш и всичко за пари и слава.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет