Андреа се покри в чужбина! Певицата отмени всичките си участия след раздялата с Кубрат

Андреа се покри в чужбина след раздялата с Кубрат Пулев, съобщи "България днес".

Певицата не може да превъзмогне факта, че е останала без мъж до себе си. Андреа и Кобрата бяха заедно в продължение на 12 години.

Една от най-одумваните светски двойки сложи край на взаимоотношенията си, като за раздялата съобщи певицата с кратко изявление в социалната мрежа.

Неясна остава причината за краха на отношенията им, тъй като до този момент нито един от двамата не е говорил официално по темата.

Ден след като стана ясно, че не са двойка, Андреа се покри. Певицата не отговаря на телефонни обаждания. Не публикува и снимки в социалните мрежи, където обикновено е много активна. По информацията на нейния екип, цитирана от изданието Андреа е в чужбина и на този етап е решила да не коментира нищо за личния си живот.

Певицата е отменила и всичките си участия, като до края на месеца няма нито една изява. Тя не иска да се появява в публичното пространство, защото всеки въпрос ще бъде за края на връзката ѝ с Кобрата. За раздяла между двамата се говори от месеци, но двамата умело пресичаха всички възможни спекулации. Още по-странно е, че оповестяването на раздялата дойде само седмица след като се появиха техни общи снимки. Двамата са били кумове на сватба на морето на приятел на Кобрата и изглеждат повече от щастливи.

Какво се е случило във фаталната седмица не се знае, докато някой от двамата не проговори официално.

Коментари

 1. 2019.07.16 | 17:13

  горката кyрва, толкова е прoстa

 2. 2019.07.16 | 15:53

  В Дубаи, свири в един духов оркестър, справя се добре! Stop!

 3. 2019.07.16 | 13:17

  Олеле-е-е Ама голяма новина!! Много е важно за цяла Бг!

  1. 2019.07.16 | 15:50

   Това Бг какво е, някаква държава ли?

 4. 2019.07.16 | 14:59

  Е как се е покрила, като вчера я гледах в новия клип на Ицо Хазарта?

 5. 2019.07.16 | 14:29

  То беше ясно, че ще се разделят една връзка няма ли развитие толкова години нормално да стигне до този край. До кога щеше да я чака Кубрат тая Инстаграм кифла да се сети за сериозни неща брак, деца и т.н. въпреки че и той се изложи .

 6. 2019.07.16 | 13:21

  Е сега той ще може да целува пак наляво надясно и без да дава обяснения и у дома.. а тя не знам какво толкова очакваше от такъв? Да се кротне и тя малко и да мисли за сериозен мъж за семейство. Без чалгата и батко спонсор как ли ще и е живота?

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Клюки

още

Анкета

Бихте ли уголемили устните си?

Бихте ли уголемили устните си?

Избрано от Интернет